Dub L.F.O + Humanofon

 

Dub L.F.O (Izrael)
http://dublfo.com/
http://www.myspace.com/dublfo

Humanofon (Karlovac)
http://www.humanofon.com/
http://www.myspace.com/humanofonkolektiv

U sklopu svoje europske turneje prvi put nam dolazi ovaj perspektivni powerhouse reggae bend iz Tel Aviva. Nastali su sasvim slučajno, nakon što su svojim dub pristupom impresionirali vlasnika kluba u kojem su svirali. Dva tjedna nakon tog nastupa su pozvani na reggae festival, ali problem je bio u tome što se oni nisu smatrali reggae bendom! Nakon festivala su se mamurni i inspirirani zatvorili u podrum na puna dva tjedna i udarili temelje svojem prvijencu “Back To The Jungle”, izašavši na svjetlo dana s čak 12 pjesama.

Nakon tih 14 dana u podzemlju proširili su se zemljom kao požar i uslijedili su pozivi za nacionalne festivale, intervjue i sl. Njihova reputacija je dosegla i Europu te su sudjelovali na najvećim europskim festivalima kao što je Sziget i Fete del Musique. Specijalnost su im nastupi uživo na kojima šire iznimnu energiju. Upravo završavaju svoje drugo još neimenovano izdanje.

Predgrupa im je Humanofon iz Karlovca, kojeg je teško striktno svrstati u određeni muzički žanr, jer različiti muzički utjecaji i afiniteti članova benda pridonose stvaranju novog, jedinstvenog stila. Iza benda Humanofon je demo album s pet pjesama te stotinjak koncerata pa će odlično upotpuniti cjelokupni spektakl.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn nabavite u KSET-u (Unska 3) ili dirty old SHOP-u (Tratinska 22), a na ulazu će koštati 40kn.

koncert