JabBalkan

JabbaTon u novom nastavku:
Jabbalkan Hustlaz 2 (“Kriza u Kafani”)

DRESS CODE: GYPSY, BALKAN, ORIENTAL STYLE
(Dress code NIJE obavezan, a budući su maškare anything goes..)

ft.

SHAZALAKAZOO live (SRB)
+ TRIBAL FUSION BELLYDANCE (Nataša Moskaljov & Tea Gavranović)
w. YESH, VENOM, ZDRAVKO ZEN

Jabbalkan Hustlaz
se vraćaju u grad! Nakon prošlogodišnje demonstracije snage i utjecaja na ovdašnjem području i reputacije unutar lokalnog Jabbanskog krim miljea, vraćaju se na mjesto zločina ponukani pričama o velikoj krizi koja je zavladala ovim prostorima. Mjesto radnje kafana KSET, likovi više manje isti, samo točno godinu dana stariji i nimalo pošteniji! Naravno kao i u prvom nastavku u glavnim ulogama se pojavljuju veličanstveni Shazalakazoo, no da i u krizi nije sve tako crno ovaj puta će kafana zablistati nazočnošću i kretnjama dviju prekrasnih i iznimno talentiranih plesačica Tribal Fusion Bellydancea, a njihova cijenjena imena su Tea Gavranović te Nataša Moskaljov.

Prošle sezone, ovo je definitivno bio jedan od najboljih nastavaka JabbaTona, pa bez da previše filozofiramo, video govori više od milijon riječi:

http://transmeet.tv/default.aspx?id=170


SHAZALAKAZOO

Dva mladca iz Beograda, imena Shazalakazoo izvode jedinstven glazbeni sukus elektronskih (dnb, breaks) beatova pomiješanih s eklektičkim zvukom cijelog Balkana (ciganski, srpski, šiptarski..). Nedavno im je izašao i album imena "Speaking Balkanian", a pjesme im izlaze na mnogim kompilacijama kao što su Belgrade Coffeeshop (B92, Serbia), Mute Magazine (Fallout Records, UK), Bombardiranje New Yorka (Listen Loudest Records, Croatia) and Media Mediterranea (Metamedia, Croatia).

http://www.myspace.com/shazalakazoo
http://soundcloud.com/shazalakazoo


BESPLATAN DOWNLOAD:
Shazalakazoo - Southern Railroad
http://soundcloud.com/shazalakazoo/shazalakazoo-southern-railroad



NATAŠA MOSKALJOV

Kao članica plesne skupine Dancealot, inače prve tribal plesne skupine u Hrvatskoj, nastupala je od njezinog osnutka. Neka od događanja na kojima se predstavila su Špancirfest u Varaždinu, Špasfest u Mariboru, Orijentalna večer u Amsterdamu te najveći tribal festival u Europi Tribal Umrah. U želji da i drugima prenese svoju plesnu vještinu i strast Nataša je od 2008. godine počela voditi tečajeve ATS-a i Tribal Fusiona u Zagrebu, te od 2009. plesne radionice Tribal Fusion stila. 2009. godine osnovala je  Plesni studio Viveka. Neprestano se usavršava na plesnim radionicama svojih brojnih učiteljica (Kami Liddle , Sharon Kihara, Rachel Brice, Susan Frankovich, Frederique, Suhaila Salimpour, Amy Sigil (Unmata), Ariellah , Valentina Lacmanović, Geneva Bybee, Manca Pavli , Tjarda van Straten , Elizabeth Strong, Samantha Emanuel, Zafira Dance Company) u inozemstvu kako bi i sama bila što bolja učiteljica i plesačica.
Više o Nataši, njezinim projektima, aktivnostima i studiu možete saznati na http://www.vivekadance.com


TEA GAVRANOVIĆ


Trbušnim plesom bavi se 3 godine, počela je plesati kod Petre Jakas. Ono što je trebalo biti privremena rekreacija, naime krenula je na tečaj iz čiste znatiželje, pretvorilo se u svakodnevnu preokupaciju, zaljubljenost, ovisnost. Usavršava se na radionicama kod vrhunskih svjetskih plesačica kao što su Susan Frankovich, Sharon Kihara, Kami Liddle, Samantha Emanuel i druge. Nastupala je na svečanosti otvorenja Svjetskog rukometnog prvenstva u Splitu, sudjelovala je na festivalu plesova i kulture Orijenta u Ljubljani ( www.bazar.si ), humanitarnoj priredbi u Petrinji “Pruži mi ruku” u organizaciji Irine Kovač. U siječnju 2010. godine pleše u Zagrebu na show-u Fusion in Motion with special guest Samantha Emanuel pod organizacijom kolegice Nataše Moskaljov. Trenutno vodi vlastite tečajeve plesa u Karlovcu i Zagrebu.

ULAZ: 25kn s maskom, 35kn bez maske

plesaonica