Wilovanje

Za najkraći mjesec u godini predstavljamo vam različite kombinacije zvuka šta u svakom pogledu skupa zvuči jako dobro.. Dođite i provjerite kako zvuče dečki iz DUSTED CRUTCHA (ex ZEUS FABER), SCROLLA te MEPHISTO S REQUIEMA!!

 

Dusted Crutch
(Alternative / Hard core / Metal)

Predstavljamo vam bend koji je nastao kao svojevrstan nastavak rada Zeus Fabera, dugo godina prisutnih na hrvatskoj i inozemnoj alternativnoj/hc-metal sceni. Zeus Faber je za svoj rad postigao mnoga priznanja, pa tako i nekoliko odličnih recenzija u najpoznatijem britanskom metal časopisu Metal Hammeru (7/10 u vrijeme kada je Korn dobivao 5/10) i alternativnom Kerrang! časopisu. U vrijeme kada je originalni Zeus Faber dosegao svoje mogućnosti kao kolektiv, došlo je do drastičnih promjena u postavi. Nakon toga bend je djelovao još nekoliko godina, održavajući koncerte, sve dok nije došlo i do izmjena u samoj glazbi. Zadnje dvije i pol godine, bend je radio u svom prostoru, bez nastupa, na novom zvuku koji će predstaviti javnosti kao novi prepoznatljivi glazbeni stil  spajajući tako na drukčiji način  prizvuke alternativnog rocka, prog. metala, popa,  r'n'b-ja, i elektronske glazbe.

http://www.myspace.com/dustedcrutch

 

Scroll
(Rock / Alternative / Garage)

Bend koji je nastao 2003. godine tražio se u spektru stilova od metala, grunge-a pa i glam rocka napokon je došao i u naš mali klub predstvaljajući nam svoj rad baš onako kako to i sami dečki znaju; kvalitetno i profesionalno.. Nastupajući u stranim zemljama pa i mnogobrojnim emisijama čast nam je dovesti ovaj bend čiji se single "Soap" nije micao sa top ljestvica na MTV Adria Rock Charts-u nekoliko tjedana s čim su stekli i dojmove nekih kriticara koju su za njih rekli:


“Scroll is anachronistic and unique in a glutted market of alternative/post-punk rockers. Musically covering everything from Folk-Punk to classic rock & Pop, Scroll is bound to please a lot of people along the way...”

-- (Wildy Haskell, Wildy’s World) ..

Dođite, poslušajte i uživajte u pravoj umjetnosti!! Nemate što izgubiti!!

http://www.myspace.com/scrollband

 

Mephisto s Requiem
(Metal / Alternative)

Tročlani bend koji žari i pali scenom jos od 2008. godine igrajući se sa spektrom zvukova bazirajući se ipak na metal, publici otkrivaju svoj karakterističan stil ne samo jedinstvenim zvukom već i jakim lyrcsima baveći se tako temama o kraju svega, nemoćnim i jadnim ljudima; boreći se za svoja prava  što eto u kombinaciji svega toga djeluje jako moćno i spektakularno. U svakom slučaju vijedno dolaska i benganja u prvim redovima.. Dođite i podrzite dečke u svojem usmjerenju!!

http://www.myspace.com/m_requiem

 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na ulazu biti 30kn. Ulaz je otvoren od 20h.

koncert