In Memoriam EKV

Nakon prošlogodišnjeg izleta u Boogaloo, In Memoriam EKV se, dvije godine nakon prošlog nastupa, ponovo vraća u dvodnevnom terminu u svoj matični klub. Prvi In Memoriam EKV se održao upravo u KSET-u, prije gotovo 10 godina (5.6.2000) koncertom na kojem je nastupila Margita Stefanović – Magi.

10 godina poslije očekuje nas koncert najjače i najautentičnije moguće postave danas, kad je program EKVa u pitanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nastupaju:

Marko Milivojević - bubnjevi
Bubnjar EKV-a s najduljim stažem, bio je član grupe od 1990. pa sve do kraja, dakle do studenog 1994. i Milanove smrti. Prije EKV-a bio je bubnjar Partibrejkersa, U škripcu i Vlada Divljan Benda. Snimio je albume "Dum Dum" (1991.) i "Neko nas posmatra". (1993.).

Dragiša Uskoković - Ćima - bas
Basist EKVa od 1991. do kraja 1993. Članom EKV-a postaje na promociji albuma "Dum Dum". Snimio je album "Neko nas posmatra". Prije EKV-a bio je jazz basist.

Tanja Jovićević - vokal
Pjevačica popularne grupe Oktobar 1864. Od 1989. surađuje s EKV-om kao prateći vokal, gostuje na albumima i koncertima. Snimila je albume "Samo par godina za nas" (1989.), "Dum Dum" i "Neko nas posmatra".

Theodore Yanni - gitara
Grk koji je zaslužan za novi EKV-ov zvuk na albumu "Ljubav". Producirao je albume "Ljubav" (1987.), "Samo par godina za nas" i "Dum Dum". Osim produciranja, bio je gostujući gitarist na albumima i koncertima. Najpoznatija uloga gitariste mu je u pjesmi "7 dana" gdje je na kraju pjesme odsvirao sjajan solo.

Aleksandar Sarajlić - vokal, bas
Pjevač i basist beogradskih bandova Psycho Candy i Filigrani.

Predrag Stevović - gitara
Gitarist grupe Filigrani i vlasnik beogradskog studija XLR.

Dejan Tomović - Tomke - klavijature
Bio je član grupe Vampiri.

Lazar Jakov
- video art

 

Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta na blagajni Kluba 70 kn. Pretprodajna mjesta: Dancing Bear, KSET, Dirty Old Shop i sva prodajna mjesta Eventima, te na eventim.hr

koncert