Wilovanje

 

Za početak nove godine predstavaljamo vam nešto malo laganije ali svejedno vrijedno itekakve uživancije za slušne receptore i opuštenom stanju uma.....

 

SHE LOVES PABLO (ZG)
(Blues / Southern Rock / Jam Band)

Užitak nam je predstaviti bend koji je nastao u Zagrebu krajem 2005. godine, kao jednostavni stoner-rock dvojac. Uz traženje sebe imali su desetke koncerata, a već krajem 2007. pojavila se potreba za promjenom. Kombinirajući blues utjecaj sa snažnim groove-om i psihodeličnim aranžmanom dostigli su do prepoznatljive pustinjske atmosfere. U proljeće 2009. snimljen je prvi službeni album pod nazivom "Mother Of All" pa nam je zadovoljstvo poslušati i neke nove uradke koje će vam predstaviti bas u KSET-u!!

http://www.myspace.com/shelovespablo

 

KILLED A FOX (ZG)
(Rock / Psychedelic / Metal)

Zagrebačka petorka koja postoji od 2006. godine po prvi puta u KSET-u predstavlja nam izvrsnu i kvalitetnu muziku toliko jakih lyricsa da vas jednostavno transportira u neku stranu daleku zemlju jer za ovako kvalitetan bend teško da je povjerovati da postoji u našoj maloj zemlji... Dođite i uvjerite se sami kako je to slušati ih i vidjeti u njima jaka imena poput Alice in Chainsa, Soundgardena i ostalih stranih legendarnih bendova...

http://www.myspace.com/killedafox


JOE 4
(Rock / Experimental / Minimalist)

Joe 4 je uzbudljivi nojz rok trio za moderne kamiondžije i urbane kauboje. Snažan utjecaj duguju pionirima nojz rok scene 90ih, posebno Čikago i Luizvil struji bendova poput Tar, Shipping News, Slint, Rodan, Big Black, Rapeman, The Jesus Lizard te Shellac. Bend svira od sredine/kraja 2008., a upravo je u Kramasonik studiju snimio friški EP materijal kojeg je u Čikagu izmasterirao Carl Saff. Svakako vrijedno poslušati pa dođite i uvjerite se i sami.

http://www.myspace.com/joe4rds6s



EMPHASIS (CK)
(Psychedelic / Experimental / Metal)

Po drugi puta u KSET-u predstavljamo Emphasis, trojac koji je nastao početkom 2006, iza sebe imaju demo uradak Elements Of Morrow koji je poprimao dobre kritike kako u Hrvatskoj tako i šire.. Na koncertu će predstaviti nove pjesme koje će se naći na novom nadolazećem albumu koji bi trebao ugledati svjetlo dana sredinom ljeta.

http://www.myspace.com/emphasiscro



Ulaznice su po cijeni od 30kn, a ulaz je otvoren od 20h.

koncert