Effatha & Božje Ovčice

Četiri dana uoči Božića KSET će prodrmati decibeli katoličkog punka Božjih Ovčica i worship metala Riječana iz Effathe što nikako ne smijete propustiti!

 

BOŽJE OVČICE (Christian / Rock / Punk)

Božje Ovčice predvođene osebujnim frontmenom Tomom Mihacom iz međimurskog sela Čehovec potpuna su novost na hrvatskoj punk-rock sceni. Na tragu Ramonesa i Epitaf bendova tri momka s curom na basu praše katolički punk na autohtonom međimurskom narječju. Taj sudar svjetova- punka i katoličanstva podmazan govornim jezikom međimurskog sela čini ovaj bend obaveznim štivom svakog namjernika koji voli punk rock.

http://www.myspace.com/bozjeovcice

 

EFFATHA (Christian / Metal)

Effatha je svojevrsna supergrupa mahom riječkih muzičara među kojima se posebno ističu suosnivač najpopularnijeg riječkog gothic doom metal benda Ashes You Leave bubnjar Gordan Cenčić i karizmatični pjevač Marin Katava, glazbeni urednik na Radio Trsatu. Svirajući metal na tragu gothic metal prvoboraca, ali i novijih perjanica poput Nightwisha ovi će vam dečki dugo ostati u sjećanju. Dođite na porciju nezaboravnog vjeronauka garniranog punk i metal rifovljem i pripremite svoju dušu za blagdane koji su pred nama.

http://www.myspace.com/effathari

 

Ulaznica po cijeni od 20kn, a ulaz je otvoren od 20h.

koncert