Humanitarni božični JabbaTon

Podarite malo božićne topline onima koji je imaju manje od nas!

Već tradicionalno u vrijeme božićnog darivanja, Udruga Ton za promicanje urbane kulture i audio-vizualnih umjetnosti nastoji dati svoj doprinos i pomoći onima kojima ovaj blagdan nije začinjen obiteljskom toplinom i blagostanjem. Kao organizatori stalnog glazbenog programa JabbaTon koji se jednom mjesečno odvija u klubu KSET, i ovogodišnjem božićnom JabbaTonu, koji će se održati 19. prosinca od 22h podariti ćemo humanitarni karakter.

Kao i prošle godine, naša je želja da ostavimo barem maleni trag u djetinjstvu onih najmlađih a bez roditeljske skrbi, te da pomognemo da njihova božićna uspomena bude bogata i vesela. Ove godine odlučili smo darivati Dječji dom Sv. Terezije od Malog Isusa s Vrhovca. Tamo borave djeca bez roditelja starosti od mjesec dana do sedam godina, a o njima se brinu časne sestre. Sav prihod od prodaje ulaznica za božićni Jabba tulum biti će usmjeren prema ovom domu. Od prikupljenih novaca kupiti će se potrepštine za bebe i djecu, od vlažnih maramica, pelena, voćnih kašica, plahti, trenirki, tenisica, kapa, rukavica, šalova i sl.

Iako naš doprinos nije veliki, iskreno nastojimo pomoći koliko možemo te pozivamo sve vjerne fanove JabbaTon programa da i sami doprinesu ovom humanitarnom projektu dolaskom na party i kupnjom ulaznice po cijeni od 30 kn. Naša je želja probuditi humanitarni duh u svima oko nas te potaknuti ljude da razmišljaju više o drugima.

Za veselu atmosferu na božićnom tulumu pobrinuti će se rezident DJi - Yesh, Rea i Venom. Na ulazu vas kao i svaki puta očekuje JabbaKija dobrodošlice, a da bi tulum prošao čim više u znaku Božića, zadani dress code ovog tuluma je crveno i bijelo. Veselimo se okupljanju mnogobrojnih Djeda Mrazova i njihovih zgodnih pomoćnica i nadamo se da ćete nas podržati u velikom broju. Čim nas je više, tulum je bolji a dječji osmijesi širi!

Hvala Vam!

Vaši JabbaTonci.

plesaonica