Wilovanje

Dolaze dani uživancije i chilanja uz dekice i filmiće, ali ovog četvrtka sigurno ne želite ostati doma jer samo za vas pripremamo odlične bendove žešćeg žanra..


PROJECT GENOVA (Bjelovar -Lyrical/Psychedelic/Experimental)
www.myspace.com/projectgenova

Ponosno Vam predstavljamo peteročlani bend iz Bjelovara koji vas u svakom slučaju neće ostaviti ravnodušnima.. Dečki su svjesni, nabrijani i žestoki prema političkoj situaciji i stanju naše države a to nam detaljno prikazivaju svojim izrazito jakim lyricsima. Pod utjecajem underground metala te bendova poput Toola i Deftonesa žare i pale hrvatskom scenom pa i šire a mi cemo vam to predočiti po prvi put u KSET-u sa zadovoljstvom.. Dođite i sami se uvjerite!!

DECOMPOSING ENTITY (Zagreb-Death metal)
http://www.myspace.com/decomposingentity

Ponosno vam predstavljamo domaću četveročlanu death metal mašinu sa primjesama breakdownova koja vas zasigurno neće dugo zadržati u statičnim položajima. Dečki su nedavno dovršili svoj EP prvijenac koji će ujedno uz pregršt novih materijala predstaviti sa zadovoljstvom po prvi put u KSET-u... Dođite, popijte, razigrajte se i uvjerite se i sami koliko ovi dečki vrijede!

GREGZEYE (Kutina - Metalcore)
www.myspace.com/gregzeye

A po prvi put dovodimo i bend iz Kutine nastao 2004.godine. Sa masom modernih metal utjecaja uspjeli su stvoriti svoj jedinstveni žestoki zvuk. Iza sebe imaju jedan EP po nazivu Demo(N) koji nikoga od slušatelja nije ostavio ravnodušnim. Uz poneka mjenjanja lineupa u bendu i nekoliko pauza, bend je ipak uspio stati na noge sa stalnim ljudima koji čine Gregzeye.

 

Ulaznice po cijeni od 25kn, a ulaz otvoren od 20h.

koncert