OPENYOURLEGS psychobilly festival 2009

 

S ponosom ovaj glavni dan festivala predstavljamo ukupne headlinere koji nam u KSET donose ugođaj iskusne psycho scene. U svojim su stvaralačkim opusima i nastupima uspjeli zadržati originalnu nit, ali istovremeno nametnuti svoju viziju unutar ovog pravca:

Damage Done by Worms http://www.myspace.com/ddbw

Odavno poznati na svjetskoj underground sceni DDBW iz Berlina pružit će nam 100%-nu i nepretencioznu zabavu! „Fear will freeze you...“ kad čujete ovaj true psycho zvuk iz prošlosti.

 

 

 

Chibuku http://www.myspace.com/chibukupsychobilly, http://www.gonnastreet.com/

Zloglasni bend iz Münstera, a postoji na sceni već 15 godina. Ime duguju afričkom mladom pivu. Monstruozni vokal i eksplozivni kontrabas definiraju njihov psychotic power rock'n'roll stil koji izaziva razornu navalu adrenalina.

 

Bierbillys www.myspace.com/bierbillysdrunknroll

Pomaknuti južni tirolci koji sviraju drunk'n'roll. Pive u potocima, washboard za smrdljive čarape i psychojodlabilly!!! Idealno za zagrijavanje, ne?


Program počinje od 20 sati. U pauzama će Vas zabavljati DJ-i Wild Bronco i Heri, a bit će postavljeni štandovi s promotivnim i drugim materijalom. Ulaznice u pretprodaji po 55kn možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i u KSETu (Unska 3) ili na dan koncerta na ulazu KSETa po 65kn.

koncert