Postolar Tripper

Jedna od trenutno najvećih domaćih koncertnih atrakcija, zadarska grupa Postolar Tripper, nakon što su izbacili na tržište drugi službeni album pod nazivom "Popravni", pokupili vrlo dobre kritike, poharali radijske top ljestvice te odsvirali gomilu koncerata i festivala, odlučili su još jednom posjetiti Zagreb i odsvirati samostalni koncert u kultnom zagrebačkom klubu KSET.

Prošlo je gotovo godinu dana od njihovog nezaboravnog nastupa u klubu Purgeraj kada su zbog velike posjećenosti mnogobrojni fanovi ostali pred vratima kluba. Stoga, budite brzi i nabavite svoje ulaznice na vrijeme jer se bliži još jedna vrhunska svirka, raspamećeni reggae/ska/hip-hop spektakl u KSET-u. Razgibajte vaše zglobove, obucite plesne cipele i dođite spremni u KSET jer kad Postolari krenu, nema stajanja!

Na zahtjev Postolara cijena ulaznica je snižena kako bi u ova teška recesivna vremena svima omogućili dobar provod. A dobar provod je uz Postolare - zagarantiran!

www.myspace.com/postolartripper

 

Ulaznice kreću u prodaju od utorka, 24.11., a prodavat će se po cijeni od 25kn u pretprodaji (KSET, Caffe Bar NO SIKIRIKI, Dirty Old Shop) i 35kn na dan koncerta.

koncert