Glam Hair Metal Hard Rock (Video) Slušaonica

"Everything worth doing is worth overdoing."♫

Postojalo je vrijeme, ne tako davno, kad su bendovi s velikom kosom vladali svijetom i tzv. "power ballads" dominirale radio valovima. Gurali su granice muške seksualnosti sa spandex trikoima, lakom za kosu i stiletto potpeticama ali na način da su i rock muškarčine htjele biti dio toga. Sredina 80 ih bila je pozornica za najnečuveniju glazbenu eru. Natapirane kose i upadljiva šminka okitili su hetero bijele alfa muškarce koji su proizvodili napade čistog melodičnog metala i proizveli nešto što se tada zvalo Glam Metal ili Sleaze Rock, a danas je znano kao Hair Metal era puna seksa, droge i rokenrola.

Bigger, faster, louder moto je koji je obilježio ovo desetljeće čiste dekadencije i snažnih riffova. Za one od vas koji su spremni raspustiti kosu (ili ju natapirati) spremili smo uratke slijedećih divova: Def Leppard, Mötley Crüe, Van Halen, Warrant, Quiet Riot, Skid Row, Whitesnake, Cinderella, L.A. Guns, Bon Jovi, Poison, Nitro, Twisted Sister, Guns'n'Roses, KISS, Ratt, TNT, W.A.S.P., Vixen, Winger, Stryper, Lita Ford, White Lion, ...

Kako je to otprilike išlo?
Ako ne izgledate kao žensko, niste spremni izaći iz kuće, glavni cilj u životu vam je vidjeti koliko pojačala stane na stage, trebate biti ovisni o barem 5 vrsta težih droga, imati djevojku koja je porno zvijezda i po mogućnosti glumi u nekoliko vaših spotova te uvijek tražiti priliku za neku vrstu kaosa.

Ova video slušaonica oživit će njihove dane slave i podsjetiti vas kako je to izgledalo živjeti u vrijeme jakog zvuka i još jačih kosa. "We wanted more people, more girls, more dope, more booze, more money, more fun, more more more more!!"


Upad: 5 kn s iksicom ili 10 bez. Početak u 20h.

slušaonica