A zar je to važno

Koncertna promocija albuma "O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera"

Osnovani 1995. u Jastrebarskom , A zar je to važno odmah kreću s autorskim radom i iste godine u vlastitoj nakladi objavljuju maxi single "Nemir", koji dobiva pohvalne recenzije i najavljuje band "koji obećava", a u isto vrijeme u lokalnoj sredini AZJTV postaju vrlo popularni.

Krajem 90-ih, pod sve snažnijim utjecajem elektronske glazbe, snimaju demo "Prestanak svih zabrana", na kojem se našla ubrzo vrlo popularna pjesma "Krava pase", koja 2001. dolazi na prvo mjesto top liste "Cener"
Radija 101.

U istoimenoj emisiji prva mjesta po par tjedana zauzimaju pjesme "Banana", "Od brijača do" i "Crvuljak maleni". 2005. godine singl "Od brijača do" je u jakoj konkurenciji s grupama Hladno pivo i TBF osvojio titulu singla godine na Ceneru.

2007. godine grupa potpisuje ugovor s Dancing Bearom, a iste godine izlazi i remek-djelo "Rozi bicikl", koji postaje veliki hit na radio postajama Hrvatske, BiH i Slovenije. U prosincu 2008. konačno izlazi i prvi službeni album "O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera", čija nas koncertna promocija očekuje u KSETu.

Ulaz od 20 sati, početak koncerta u 21:30.

Ulaznice u pretprodaji 35 kn, na dan koncerta 45 kn.
Pretprodajna mjesta: Dancing Bear (Gundulićeva), KSET, Dirty Old Shop (Tratinska) i sva prodajna mjesta Eventima (www.eventim.hr)

koncert