Guess What + Pissinboy

None


Guess what (UK)
PissinBoy (UK)

Dok se mnogi glazbenici jedva nose s jednim projektom u kojem djeluju, Graham Mushnik ih ima šest komada od kojih nijedan nije međusobno sličan. Slow Slushy Boys, B Soul Allstars, Curlee Wurlee, Helium & Eggs, Pissinboy i Guess What su sve glazbene tvorevine u kojima kao jedno od čelnih imena stoji Mushnik, još poznat kao Teen Axel. KSET će posjetiti u sklopu Pissinboya i Guess What.

U Guess What osim Mushnika sudjeluje i Luke Warmcop. Uz nekoliko EP-a, od kojih je jedan, Guess What Plato Told Me, očigledno pod utjecajem grčkih filozofa, bave se i režijom te su za svoj filmski prvijenac, Danger Island, napravili i soundtrack. Njihovi nastupi su glazbene odiseje svemirom prošarane ruskim nasljeđem, a sve to upakirano u jedinstveni hommage prvom čovjeku u svemiru, Juriju Gagarinu.

www.myspace.com/leguesswhat

Drugi Mushnikov projekt koji dolazi u KSET je Pissinboy, gdje s Pirom, kolegom talijanskog porijekla pravi nešto sasvim suprotno od Guess What. Ono što je u jednom duetu elektronika se u drugom pretvara u garage rock znatno prljavijeg i grubljeg zvuka.

www.myspace.com/pissinboy

Mushnikova dva projekta u KSET-u spremaju poprilično bizaran nastup: dok ćete u jednom trenutku s Gagarinom ploviti glatkim elektronskim svemirskim prostranstvima, ubrzo ćete biti pozvani na prljavi ples u prašnjavu garažu. Jeste li spremni i za garažu i svemir? Na ovo pitanje pismene i usmene odgovore ne prihvaćamo. Morat ćete doći u KSET i ono što ste mislili odgovoriti nam pokazati.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 25kn u pretprodaji, a na ulazu po 35kn.

koncert