Demonstrator

None

Nova sezona demonstratora započinje uz muziku ne baš tipičnu za ovaj program, predstavljamo vam Rap glazbu i Hip Hop kulturu u svom njenom sjaju.

SMILE PROVOKATOR BAND

Smile je rap izvođač na hrvatskoj hip hop sceni 10-ak godina, sousnivač i frontmen nekad aktivne zaprešićke rap grupe Šah Mat, bilježi suradnju sa nekim eminentnim hip hop izvođačima u Hrvatskoj kao što su Connect, Elemental, Nered i dr. Iza njega danas stoji demo izdanje (pronađite ga na myspaceu) od 15 stvari, a ističe se svojim duhovitim i provokativnim tekstovima.

Sastav je nastao igrom slučaja, suradnjom glazbenika raznih žanrova koji su našli zajednički jezik u funky hip hop izričaju. Izvode autorske pjesme Smile Provokatora i trenutno se spremaju za odlazak u studio. Cilj im je osvježiti hrvatsku glazbenu scenu funky plesnim ritmom koji dosad nikog nije ostavio ravnodušnim.

http://www.myspace.com/smileprovokator


M SEVEN

2006.godine počinje učiti pravi zanat ljudskog beatboxa. Prvu studijsku snimku snimio je krajem 2007. godine kao član Funky Monkey Crewa s kojim je kasnije održao brojne nastupe. 2009. godina počela je pojavljivanjem Funky Monkey ekipe na Briljanteenu, te plasmanom na prvo mjesto Demo Top 20 ljestvice. Natjecao se na Battle Dan D hip hop natjecanju, u beatbox battleu osvojio je drugo mjesto, izgubivši od Yule iz Sinesteta u finalu. Trenutno dovršava svoj prvi Demo EP uradak, "Sedam" koji će se pojaviti na free downloadu 27.9.2009. Album će sadržavati 7 rap traka, od kojih će neke imati njegove vlastite beatbox podloge. Također oko tog datuma, započet će vođenje beatbox radionice u sklopu Narodnog Sveučilišta Dubrava.

http://www.youtube.com/user/MsevN

Upad 10kn, od 20h do 00h.

koncert