NOMEANSNO (Can)

None


NOMEANSNO (Can)

Točno četiri godine nakon što su po prvi put u životu, na vlastito iznenađenje, zasvirali kao svadbeni bend, te godinu i pol nakon što su, opet po prvi put u životu, odsvirali dva koncerta u istom prostoru u samo četiri dana kako bi povelikom broju svojih obožavatelja omogućili da čuju što više genijalnih pjesama, kojih u uobičajenih dva sata jednog koncerta nikad ne stignu odsvirati dovoljno, najveći kanadski punkeri se vraćaju u klub u kojem se sve to izdogađalo.

Da stvar bude ljepša, ravno je trideset godina prošlo otkad su se braća Rob i John Wright primili bas gitare i bubnjeva, te pod utjecajem punka, jazza i prog rocka stvorili jedan od, pokazalo se, najvećih „malih“ bendova na svijetu i jedan od najkonzistentnijih punk rock bendova uopće.

Jer premda značajniji komercijalni uspjeh nikad doživjeli nisu, i to ne zato jer nisu mogli, već zato jer to nisu htjeli, ova trojka redovito snima izvrsne albume i, što je još bitnije, još redovitije svira fantastične koncerte s kojima su i ušli u legendu, te zbog kojih širom svijeta i imaju pravu malu vojsku vjernih obožavatelja.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65kn možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i KSET-u. Na ulazu će koštati 80kn. Koncert počinje u 21 i 30.

koncert