K: NAN DESKA?! + KABARE MAGARE

None

Nan deSKA?! (Zg)
Kabare Magare (Zg)

Nan deSKA?!

Nan deSKA?! je zagrebačka skupina koja je započela sviranjem ska-reggae glazbe, no tijekom vremena došle su i primjese swinga, popa, rocka, funka... Bend je prisutan na zagrebačkoj urbanoj glazbenoj sceni već duže vrijeme, a kroz karijeru je održao velik broj nastupa širom Hrvatske, te susjedne Slovenije i BiH.
Bend je u natjecanju udruge www.demobands.com 2006. godine osvojio prvo mjesto, kao i na natjecanju Talent Festival na Sajmu glazbe u Zagrebu. Na Nektar Demofestu u Banja Luci 2008. godine Nan deSKA?! ulazi u finale među 8 od 192 prijavljena benda iz čitave regije.
Bend je više puta nastupao po zagrebačkim klubovima, a imali smo ih priliku vidjeti i u klubu KSET, gdje bi redovito ugrijali atmosferu i rasplesali publiku. Ako vam je do zabavnih ritmova, veselih melodija i ritmičnog skakutanja, ne propustite ovaj koncert.

www.myspace.com/nandeskarevivalband
www.nan-deska.tk


KABARE MAGARE

Kabare Magare je zagrebački sastav koji njeguje svoj osobni glazbeni stil - totalna glazbena ironija. Bend izvodi svoje skladbe i doista neobične obrade koje svojim prepjevima, novim instrumentalnim dionicama i veselim nastupom pretvaraju u jednu originalnu mješavinu.
A veselim nastupima uvijek oduševljavaju publiku i tjeraju ih na smijeh i veselje, čemu mogu svjedočiti oni koji su ih već gledali na pozornici u Papilonu, KSET-u ili drugdje. Uz harmoniku, violinu, kontrabas, bubanj i gitaru tko zna što će nam Kabare Magare sve pripremiti i odsvirati.

Upad: 15 kn u pretprodaji, 20 kn na ulazu.

koncert