ONE WIN CHOICE + ASTPAI + ABF

None

ONE WIN CHOICE (SAD)
ASTPAI (Austrija)
ABF (Hrvatska)

KSET Vam posnosno prestavlja odlični američki hardcore bend po imenu One Win Choice. Jedna od najjačih uzdanica legendarne američke etikete Jump Start Records (koja se do sad iznjedrila kladike melodičnog hardocre i punka poput A Wilhelm Scream, Belvedere i Zagrebu dobro znani Giving Chase) na svom prvom europskom touru posjećuje i Zagreb te ćemo tako i mi imati priliku posvjedočiti njihovom energičnom nastupu koji je zasigurno jedan od onih o kojima će se poslije pričati.

Uz naše američke goste, dolaze nam i naši stari znanci, austrijski Astpai koji će nam i na svojem trećem gostovanju demonstrirati ono u čemu su najbolji - beskompromisni hardcore na tragu Paint It Black i Kid Dynamite. Astpai su momentalno na svom vrhuncu, te vam i činjenica da su jedan od rijetkih europskih punk bendova koje izdaju i preko oceana u neku ruku garantira da vas čeka zbilja dobar koncert.

Kao domaće snage, KSETu će se prvi put predstaviti i ABF, zagrebački trojac (publici znan i iz nekih drugih poznatijih zagrebačkih bendova) koji svoju ljubav prema melodičnom punku kanalizira i kroz ovaj bend, možda malo lakšeg zvuka od ostalih ove večeri, ali ništa manje dobar.


Karte u 25 kn
Od 20h.

koncert