K: Wilovanje

None

Wilovanje vam predstavlja spektar metal zvuka kroz četiri poznata zagrebačka benda te garantira poseban i uvijek atmosferičan provod pozitivnih vibracija koje vas ni pod koju cijenu neće ostaviti ravnodušnima benganju glavom i stage divingu zahvaljući dečkima iz sljedećih bendova:

INCITER+INSIDE MY CASKET+VIOLATE+FAILED PLAN ARTEFACT


INCITER


Predstavljamo Vam već svima poznatu četvorku koji se s punim pravom mogu smatrati jednim od najistaknutijih bendova na hrvatskoj metal sceni, čemu u prilog govori ne samo 9 godina staža i veliki broj nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji nego i full-lenght album «Burned Out Cells», te EP «The Blackest Day». Inciter se trenutačno priprema za snimanje novog dugometražnog albuma koji bi trebao izaći ove jeseni, te vam ovom prilikom predstavljaju novi materijal.

http://www.myspace.com/inciterband


INSADE MY CASKET


Relativno mladi,peteročlani bend specifičan po vrhunskoj zezanciji i scenskom nastupu s elementima deathmetala i deathcorea svoj osebujan program obogaćuju i balkanskim tragovima što ih i čini jedinstvenima u Hrvatskoj pa i šire šta se vidi i po osebujnim nastupima ne samo u nas već i susjednim zemljama.Šta drugo napisati već dodjite i uvjerite se i sami u spektar metal zvuka koji vas neće ostaviti ravnodušnima ni pod koju cijenu..Neki će se i s pravom ponositi svojih balkanskih korijena jer zafrkanciju kakvu ovi dečki nude pod svojim nastupom određuju prave odlike muzike iz srca i duše!

http://www.myspace.com/insidemycasket


VIOLATE


Zagrebački thrash/death kvartet je nastao početkom 2008. te nastupaju po treći put u KSET-u i to s pravom .Ovom prilikom vam predstavljaju materijal sa novoga EP-a Sick Addiction i nove autorske stvari.Specifična žestina solaža te egipatski elementi ovaj bend čine još većim guštom na metal sceni te s ponosom mogu konkurirati ostalim većim bendovima ne samo u Hrvatskoj već i šire!!

http://www.myspace.com/violatezg


FAILED PLAN ARTEFACT


Peteročlani metalcore bend iz Zagreba koji postoji od 2006. godine specifični po hardcore brejkovima.Ovo im je drugi nastup u KSET-u pa će ovom prilikom predstaviti novi EP "Epical Measures...Abridgement" kojihi im je izašao ove godine kao i neke nove pjesme.Dečki rasturaju te im predviđamo sretnu budućnost na sceni, a da se i sami uvjerite u to ,dođite i podržite ih u onome šta rade najbolje...Rasturaju!!

http://www.myspace.com/failedplanartefact

Ulaz od 20h.
Cijena ulaznice 25kn.

koncert