Transphere

Nakon dugo vremena, napokon goa trance događaj u KSET-u. I ovaj put, u punoj snazi!

Što to zapravo znači? Evo što:

[b]Liquid flow[/b] (Shivlink records) - LIVE
[b]Vox[/b] - LIVE
[b]Goasia[/b] (Soundmute, Suntrip records) - LIVE

Goasia & Liquid flow - DJ set


Dakle, što je prava rijetkost, tri live izvođača u jednoj večeri.
Dakle, što je prava rijetkost, tri live izvođača u jednoj večeri.
Za psihodelične dekoracije su zaslužni [b]Luna[/b], [b]Nemo[/b] i [b]Twisted twins[/b], dok je za projekcije zaslužan [b]Basta[/b].

Upad: [b]40kn[/b] na ulazu, nema pretprodaje

Nakon dugo vremena, napokon goa trance događaj u KSET-u. I ovaj put, u punoj snazi!

Što to zapravo znači? Evo što:

Liquid flow (Shivlink records) - LIVE
Vox - LIVE
Goasia (Soundmute, Suntrip records) - LIVE

Goasia & Liquid flow - DJ set


Dakle, što je prava rijetkost, tri live izvođača u jednoj večeri.
Za psihodelične dekoracije su zaslužni Luna, Nemo i Twisted twins, dok je za projekcije zaslužan Basta.


Da predstavimo i one koji će glazbom aktivirati Vaš duh i tijelo:

Liquid flow
Tomislav Savić aka Liquid flow iz Zagreba je svoj prvi dodir s glazbom s druge strane imao u dobi od 15 godina kad je počeo s tečajem klavira. Ubrzo se upoznaje s trance glazbom, te 2000. godine počinje raditi i vlastitu glazbu. Od tad radi na mnogim projektima trance i ambient zvuka, surađuje s drugim glazbenicima, što dovodi do toga da 2007. godine ulazi u Soundmute, i, zahvaljujući kvaliteti svoje glazbe, vrlo brzo postaje službeni Sondmute izvođač. Ubrzo izdaje i prvu goa trance stvar Overdose za Metapsychic records, te ulazi u Shivlink records, etiketu za koju će kroz vrlo kratko vrijeme izaći i njegov prvi goa trance album. Ovim putem se možemo pohvaliti da će baš ovu večer, u KSET-u, biti i svjetska promocija ovog izuzetnog albuma!
http://www.myspace.com/liquidflowmusic

Goasia

Ovaj projekt datira još iz 2000 godine. Aktivan na sceni postaje 3-4 godine kasnije kada se projektu, pored osnivača Balinta Tihamera, priključuje i Vladislav Radulović aka Kanc Cover, covek koji je zastupljen i u psy tech projektu OPSY. Gomila studijske opreme i ljubav prema trance glazbi je rezultirala brojnim izdanjima za različite izdavačke kuće. Pa tako za primjer mogu poslužiti svakako jedni od prvih releaseva za Suntrip, Cosmicleaf, Kagdila, Unicorn Music, Usta i tako dalje. Nizanjem kompilacija u 2006 nailazimo na kolaboracijski album sa grčkim glazbenikom pod pseudonimom Omegaherz, koji je izašao za etiketu Unicorn music. Nakon slijedećih par singlova do kraja 2007 godine izdaje i samostalni album "From Other Spaces" na belgijskoj etiketi Suntrip records. Odlican vibe albuma i prošli Goasia nastupi otvaraju novu podlogu za promociju novog albuma diljem Europe i Azije, i, napokon, promociju uživo i na hrvatskom tlu!
http://www.myspace.com/goasiaproject

Vox
Tomislav Crnčić aka Vox se počinje glazbom baviti već negdje oko 1990 godine, i to na računalo Commodore 128. Taman negdje oko tog vremena počinje i njegova fascinacija rave kulturom. Inspiracija za prve stvari dolaze iz trance, techno i hardcore glazbe vremena iz prve polovice 90ih godina. Otkriva goa trance glazbu oko 1995 godine, i tu dolazi do ljubavi na prvi pogled. Saznanjem da postoji glazba koju rade Cosmosis, Man with no name, Astral projection, Prana, Green nuns of the revolution, Pleiadians, Hallucinogen, Mystica, Power source, Chi A.D. i još ogroman broj drugih izvođača, počinje izvoditi tu glazbu kao DJ. Iza 2000 godine počinje i sa vlastitom produkcijom, te otkriva i ostale umjetnike iz bliže okolice koji njeguju ljubav prema istoj ili sličnoj glazbi. Početkom 2007. godine izdaje i prvi album, Inner polarity. Na ovom partiju će promovirati i novi, do sad još neizdani materijal.
http://www.myspace.com/voxproject

Početak u 22:00, kraj u 03:00.
Upad: 40kn na ulazu, nema pretprodaje

plesaonica