Wilovanje

None

MORAINES (ZG)
(Progressive / Ambient / Metal)

Predstavljamo vam po prvi put u Ksetu atmosfericni doom metal. Nedavno su objavili prvi EP "The Perfect Pantheon Of Absence", a prva live iskustva su stekli proslogodisnjim mini-tourom s The Oceanom. Zvuce kao kombinacija najboljih trenutaka melodicnijeg doom/deatha 90-ih i misticnih i repetativnih post-metal dionica na tragu Isis, Pelican, Mouth Of The Architect...U svakom slucaju itekako vrijedi poslusati i opustiti se uz zvukove i talent kojeg rijetko nalazimo u Hrvatskoj.

www.myspace.com/moraines


EMPHASIS
(CK)
(Psychedelic / Progressive / Ambient)

Bend je nastao 2006 godine zamisljen kao eksperimentalni projekt. Nakon puno promjena u sastavu pocetkom 2008. snimaju svoj prvi demo uradak "Elements of Morrow", te svojim nastupima dobivaju sve vecu pozornost publike.. Ovo je ujedino i njihovo drugo predstavljanje Zagrebackoj publici.. Sta drugo reci nego dodjite i uvjerite se i sami u spektat emocija koje najvise mozemo opisati rijecima "Instrumentalno, psihodelicno, apstraktno, opustajuce te na vrhuncu snazno, uznemiravajuce i ispunjavajuce."

www.myspace.com/emphasiscro


DEAD GARDEN CULT (ZG)
Thrash / Progressive / Death Metal

Dead Garden Cult je relativno novi zagrebacki bend koji je u zelji da pokusaju stvoriti nesto drukcije na sceni. Iako im prvi EP pod nazivom "Obsidian" (kojeg ce u potpunosti predstaviti ZG publici) tek treba izaci, reakcije na demo snimke objavljene na njihovoj MySpace stranici bile su odlicne, rezultirajuci ogromnim interesom publike za rad benda, pogotovo zbog zanimljive kombinacije stilova, poglavito modern/old-school thrash i death metala, progressive-a, fusiona, hard core-a, itd., ali i zbog zanimljivih struktura pjesama, raznolikih vokala i, sto je najvaznije, slusljivih pjesama. Dođite i uvjerite se sami!

www.myspace.com/deadgardencult


ESSENCE (ST)
(Metal / Thrash / Rock)

Peteroclani splitski bend sa osebujnim stilom koji postoji vec od 1996. mijenjajuci zanrove kao i samu postavu napokon se nasao te vam sa zadovoljstvom predstavlja svoj novi,cetvrti po redu demo uradak "Combustus".U svakom slucaju vrijedno za poslusati i prepustiti se atmosferi kakvoj samo oni mogu napraviti.

www.myspace.com/essecnceband


ulaz od 20h
upad 25kn

koncert