Wilovanje

None

FIGHTS AND FIRES (UK)

Punk / Rock / Hardcore

Predstavljamo vam po prvi puta u KSET-u mladi engleski band izdavačke kuće LOCKJAW rec. za koji su nedavno potpisali. Sviraju mješavinu melodičnog hardcore-punka sa čestim uletima plesnog rocka! Sa pravom se mogu poistovjetiti sa bendovima tipa The Hives, At the drive in i slično..
www.myspace.com/fightsandfires


IGUT (ZG)

Metal / Hardcore / Rock

Nakon 7 godina postojanja došao je i taj trenutak da vam ponosno predstavimo prvi album "ETERNITIES"! Popraćen vrlo dobrom kritikom u stranim (Terrorizer,Kerrang,Metalian mag) te u hrvatskim medijima, album Eternities će se naći na (svjetskom) tržištu od 09.03 preko brojnih poznatih distribucijskih kuća i preko UK labela LOCKJAW / MSK rec. za koji je bend potpisao. Uz spektar emocija prožetih kroz glazbu i stihove dočarat ce vam svoje poimanje života i smrti uz zagarantiranu atmosferu kako samo oni mogu napraviti..Dođite i uvjerite se i sami!!
www.myspace.com/igut


MASS HYPNOSIS (ZG)

Metal / Death Metal / Hardcore

Po prvi put u KSET-u predstavljamo vam mladi zagrebački bend sastavljen od članova bivšeg Forlorn Legacy-a, Deadweight Loss-a, i jednog člana još uvijek postojećeg The Rite of Retaliation-a.Oni će vam dočarati svojim umjećem stvaranja moderan zvuk gitarskih rifova te pokazati da kroz 2 godine postojanja itekako mogu konkurirati na svjetskom tržištu tog žanra.U svakom slučaju zagarantiran provod!! www.myspace.com/masshypnosis1

Start - 20:00
Fajrunt - 00:00
Upad 25 kn

koncert