K: High Tone

None


*HIGH TONE*

support: Cha?kozza!


KSET vam, uz pomoć SEASPLASH festivala s ponosom predstavlja vodeće umjetnike francuske dub scene, HIGH TONE. Već treći put nam dolaze iz Lyona u goste, no ovog puta dolaze u svrhu predstavljanja svog posljednjeg studijskog albuma *UNDERGROUND WOBBLE*.


*HIGH TONE*


Sastoji se od petero umjetnika, koji potpuno uživo, stvaraju dub glazbu, bubnjevima, gitarom, basom i klavijaturama, uz pomoć vrlo
talentiranog DJ Twelvea, koji nenametljivo pokazuje svoje umijeće na gramofonima.

Njihov dub je fuzija tradicije, svevremenosti Lee Scratch Perryja, i
modernog zvuka duba. Tu nalaze svoje mjesto sonične distorzije, hip hop začini, downtempo ritmovi, hipnotične melodije i tajanstveno umijeće spajanja raznih glazbenih žanrova u njihov jedinstveni stil.

Tokom 12 godina surađivali su s drugim izvođačima francuske dub scene Kaly Live Dubom, Zenzileom, Improvisators Dubom, Wang Leiom, a izdali su i jedan live album.

www.hightone.org


*CHA?KOZZA!*

DJ-MC suradnja selektora Jahkozze iz Zagreba i Chakka MC-om iz Sombora. Jahkozza, selektor i novinar, dolazi iz Splita, no već je 4 godine poznat zagrebačkoj reggae publici, nekada član Jahstice Soundsystema, a nakon toga se pokazao i kao izvrstan samostalan selektor uz suradnje sa Dandelionom (UK), MC Mistom, Varonom, i njegovim posljednjim suradnikom Chakka MC-om, od nedavno je i selektor somborskog sastava Zion Crew.

Chakka dolazi iz Sombora lead vokal je ragga hc sastava Zion Crew, također vokal je i u somborskom Drum'n'Bass dvojcu Ruski Lekari, fusion reggae sastavu Waking Dub, a surađivao je i s Bateriom Sambansom, sastavom koji svira autorsku sambu i brazilsku festivalsku glazbu.

www.myspace.com/jahkozza
www.myspace.com/oldpsychomc


Pretprodaja: 50Kn
Na dan koncerta: 70Kn

Kkarte kupite u pretprodaji u Kingstonu (Radićeva 3) ili u KSETu (Unska 3).

Ulaz: 20.00
Zatvaranje kluba: 00.00

With the help of: Kingston Vinyl Shop (Radićeva 3)
Seasplash festival
Reggae Connection (RADIO 101)

koncert