K: Zlatna koogla

None

KRIES

Nakon što smo lanjske godine medijima, publici a i bendu samom, otkrili atraktivnost nastupa THE BEAT FLEETA u unplugged varijanti te ih predstavili kroz cjelovečernji koncert (o kojem posjetitelji istog još uvijek pričaju kao jednom od najboljih izdanja benda ikad) u tom atipičnom izdanju, na ovogodišnjoj dodjeli nacionalnih glazbenih nagrada Zlatna Koogla 2009, nastavljamo s atraktivnim cjelovečernjim koncertnim programom kao uvodom u večer dodjele nagrada.

Ove će godine na cjelovečernjem koncertu kao predigra večeri grupnih nastupa i dodjele nagrada nastupiti naš najuspješniji i najpoznatiji izvozni world music sastav KRIES.

Slavljenje mistike i sjajnih nastupa uživo frontmena Mojmira Novakovića koji nosi ovdašnji glazbeni plamen odavna je pitanje hvalospjeva kritike i publike izvan granica Hrvatske.

Jedan od poznatih svjetskih novinara Ian Anderson, inače veliki štovatelj rada grupe, napisao je o njima: "Novinari često upotrebljavaju razne formule kako bi uspjeli opisati zvuk nekih bendova, ali KRIES su grupa koja zaista zvuče kao nitko do sad...", a po izboru internet magazina Muzika Hr njihov je album "Kocijani" proglašen NAJboljim albumom godine 2008.
Nedavno su Kries zasjali i na naslovnici jednog od najcenjenijih svjetskih specijaliziranih word music magazina fRoots.


Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35kn možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i KSET-u. Na ulazu će koštati 45kn.

Karte su u prodaji...

Zlatna koogla

koncert