K: Elvis Jackson

None

Elvis Jackson su najpoznatiji po iznimno ludim i energičnim nastupima uživo, a ovim koncertom predstavit će svoj novi uradak, Against the Gravity, koji će biti objavljen sredinom ožujka. Interesantan je i izbor klubova koje će EJ posjetiti na svojoj turneji. Riječ je o, mahom, kultnim mjestima: KSET (Zagreb), A38 (Budimpešta), SKC (Beograd), Havana Club (Skopje), The Fire Club (Bukurešt), Stroeja klub (Sofija) i drugi. U okviru turneje, EJ će nastupiti uživo i u programu FTV-a, u emisiji “Centralni zatvor”.

Album Against the Gravity dečki su preko ljeta, u suradnji s producentom Billom Gouldom, bivšim bas gitaristom svjetski poznate grupe Faith No More, snimili u RSL studiju u Sloveniji i u američkom Radio Star Studio. Za miks i dosnimavanje pobrinuo se Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Toto…), a za mastering je zaslužan John Cuniberti (Aerosmith, Dave Matthews, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys, Joe Satriani). Prvi singl s albuma Aginst the Gravity, pjesmu “This Time”, bend je objavio 1.1. na svojim myspace stranicama, slobodnu za download fanovima. Frontman EJ za pjesmu “This Time” kaže:
Pjesma je jako pozitivna, puna optimizma i nade. Nama je posebna jer se žanrovski razlikuje od drugih pjesama sa novog albuma, a razvila se iz nekog posebnog raspoloženja. Za vrijeme snimanja odlučili smo se na suradnju s drugim instrumentalistima - čelistom i perkusionistom - koji su svakako dali svoj doprinos punijem i zanimljivijem zvuku. Pjesma će biti predstavljena kao prvi radijski singl točno na Novu godinu, kad se puni optimizma spremamo za nove izazove. A njih se lakše savladava s pozitivnim stavom prema stvarima koje nas okružuju. Pjesma će ujedno biti i naša novogodišnja čestitka i najava svega što donosi nova godina. Neka vas ugodno iznenadi!

Više o albumu, o poznatim stranim suradnicima grupe, o tome što se događalo grupi Elvis Jackson tokom radnog posjeta SAD-u i svemu ostalom na stranicama banda:

Official website / MySpace

Cijena karata u pretprodaji: 45 kn. Na ulazu 55 kn.
Rezervacija karata I kontakt: noxkset.org

FaceBook :: Last.fm :: Eventful

koncert