K: Morso

None

Nakon riječkog koncerta u dvorani Stereo pred sedamstotinjak
posjetitelja, na kojem su nadmašili same sebe, uz bogatu scenografiju, pomno odabranu kostimografiju, dinamičan i raskošan light show, MORSO nam isti glazbeni događaj priprema u Zagrebu, u klubu KSET, utorak, 15. siječnja 2009. godine., u 21h.
"Mi se trudimo stilski svirati otprilike ono što inače i slušamo, a to je glazba 80-ih godina u spoju s energijom današnjih bendova na svjetskoj rock sceni, ukratko to bi bio spoj pop melodija tadašnje glazbe i današnje rock energije" tim riječima bubnjar Ivan Bojčić opisuje zvuk prvog albuma riječke skupine MORSO - "Izlog".

Mediji su se dosad iznimno pohvalno izražavali o nastupima i pjesmama grupe Morso apostrofirajući njihov moderan zvuk i mladenačku energiju:

"S dva ravnopravna vokala ( ženski i muški) i svojim modernim zvukom, u dosluhu sa trendovima na svjetskoj sceni, oni nesumnjivo predstavljaju dobro došlu dozu energije i novih ideja na domaćoj rock sceni "

Davorin.ba


"Kroz energijom nabijenu svirku i dva ravopravna vokala, ovaj bend donosi novi zvuk i pomiče granice uobičajenih glazbenih okvira na domaćoj rock sceni !"

Groupie.hr


Uz malo sreće, održavanje kvalitete koju nedvojbeno imaju, te obavezan hit-dva s pomno razrađenim tekstom čija je poruka lako prihvatljiva i jasna već iz prvog refrena, Morso bi vrlo lako mogao odskočiti u prvu ligu domaćih rock bendova.

Robert Paulić, RiRock.com


Riječka sedmorka novim albumom uvjerljivo se predstavilja kao predvodnik nove riječke scene. Njihova uloga na hrvatskoj sceni narednih godina apsolutno je sigurna i neizbježna.

Ulaz od 20h, koncert u 21h. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shop-u i KSET-u po cijeni od 25kn.

koncert