Humanitarni božićni JabbaTon

None

Space Cookies (female dance act /ZG)
Ministry of Silly Walks (funk style dance duo /ZG)

Yesh
Venom
Rea
Nesho
PJ Gaga
VJ Khumche + Sebo


Start: 22:00
Od srca za djecu: 35kn


Božić je vrijeme darivanja, i iako bi dobra djela trebali činiti svaki dan nema bolje prilike za to od samog Božića. Iako svojim doprinosom ne možemo učiniti velike stvari kao što bi htjeli, ono malo što možemo je iskreno i od srca. Zato smo ove godine odlučili barem malo uljepšati Božić onim najranjivijima i manje sretnima od nas samih, djeci koja hrabro vode svakodnevnu bitku da bi slijedeći Božić provela u svojim kućama umjesto unutar bolničkih zidova.

Sav prihod od karata biti će utrošen na božićne poklone za djecu sa onkološkog odjela klinike za dječje bolesti Zagreb, u Klaićevoj ulici. A poklone ćemo im osobno uručiti netom pred Božić, u ime svih Vas Jabbana koji ćete nas podržati, udruge TON, samim time i cijele JabbaTon ekipe, te KSET-a u pratnji naših prijatelja plesača koji osim što će nastupiti na ovom JabbaTonu, također će svojim plesom razveseliti i djecu u samoj bolnici.

No da bi atmosfera na samom tulumu također bila prava božićna, kao i prošle godine smo za Vas pripremili santa kapice, božićne Jabba palačinke te tradicionalnu JabbaKiju da Vas ugrije u ove zimske dane.

Nadamo se da Vam razloga za dolazak ne manjka, te da ćete nas podržati u našoj namjeri da toj djeci prenesemo dio božićnog Jabba duha uz osmijeh od uha do uha!
Nama nitko ne može ukrasti Božić!

http://www.myspace.com/jabbaton
http://www.jabba-crew.com
http://www.kset.org


Cijeli događaj će medijski popratiti ekipa sa Transmeet.Tv internet televizije. Video reportažu u punom formatu ćete moći pogledati na www.transmeet.tv

http://www.transmeet.tv
http://www.myspace.com/transmeettv
http://www.youtube.com/transmeettv

plesaonica