K: YACHT

None

YACHT je jedan od mnogih kreativnih alter ega Jone Bechtolta, glazbenika i multimedijalnog umjetnika koji je prigrlio eklektičnu i zaigranu mješavinu elektronike, udaraljki i raznih zvukova. Bechtolt se glazbom počeo baviti još kao klinac te je napustio srednju školu kako bi svirao bubnjeve u punk bendu svog brata. Krajem 90-ih počeo se igrati s elektronikom te je 2003. predstvio svoj solo projekt YACHT.
Od tada je izdao dva albuma i tri EP-a od kojih zadnji 'Summer Song' izdaje za DFA Records nakon što su ga 2007. zvali da toura s LCD Soundsystemom. Bechtolt je do sada surađivao s glazbenicima kao što su Devendra Banhart, Bobby Birdman, Mirah ili the Microphones te radio remixeve za Architecture in Helsinki, Ratatat i White Rainbow.
Na tom zadnjem EP-u Bechtolt započinje suradnju s Claire Evans koja se pridružuje projektu sa svojim idejama. Do sada su djelili pozorincu sa the National, CYHSY, My Bloody Valentine, the Breeders, Islands i Caribou dok su veliki dio ove godine proveli na turneji s Vampire Weekend.

www.teamyacht.com
www.myspace.com/yacht

deMode a/v team zadužen je za održavanje dobre atmosfere prije nastupa benda.

www.demodeisout.com
www.myspace.com/demodeisout

Ulaznice možete pronaći u pretprodaji u Ksetu i net.kulturnom klubu Mama po cijeni od 40kn, dok će na ulazu koštati 60kn.

Vrata se otvaraju u 20h.

koncert