deMode + Danger

None

deMode + Danger (F)

22-03h,
50/65 kn.

Francuski umjetnik i grafički dizajner Franck Rivoire, poznat i pod imenom Danger, postao je popularan zbog svojih teških syntheva koje opisuje kao 'new electro francuskog štiha'. Njegova je glazba mračna i kompleksna i polagano ali sigurno vas tjera na ples. Prije 5 godina producirao je glazbu za računalne igrice, a prije toga svirao u punk bendu, no tek u bližoj prošlosti zapažen je od strane pariškog labela Ekler'o'shock.
Dangerove stvari '11h30', '14H54' i '19H11' nakon što su samo dva tjedna visile na njegovoj myspace stranici zapazila je izdavačka kuća i odlučila s njime potpisati ugovor. Uz svoju produkciju, Danger je dio popularnosti stekao odličnim remixevima za Sebastiana Telliera, Midnight Juggernauts, Estelle ft. Kanye West, We Are Scientists i Boys Noize. Do sada je nastupao uz izvođače kao što su Digitalism, Vitalic, The Teenagers, The Hacker, Laurent Garnier, Friendly Fires i sl.
Za sebe kaže da je pravi geek i da je djetinjstvo proveo ispred kompjuterskog ekrana. Crta stripove, voli filmove, igrice i syntheve, a za svoje pjesme kaže da su male emocije.

http://www.myspace.com/2emedanger

deMode je osmeročlani zagrebački audio-vizualni party kolektiv koji neprekidno djeluje preko 4 godine. Čine ga 4 DJ-a (Jah, Bambi, Jon B, Rachunica) i 4 VJ-a (Nedjeljka, -Polygon, Mirzaa, Liik). Puštamo indie electronicu, disco punk, post punk, indie, electro, electro punk, new wave, punk funk, IDM, noise i sl., i kao party gotovo jedini pokrivamo većinu tih glazbenih pravaca. Za svaki novi party peremo zube i obuvamo bolje patike.

Karte u pretprodaji po cijeni od 50 kn možete nabaviti na šanku KSET-a i u net.kulturnom klubu MaMa u Preradovićevoj 18, a na ulazu na dan partyja će koštati 65 kn. Datum početka pretprodaje ćemo objaviti naknadno.

http://www.demodeisout.com
http://www.myspace.com/demodeisout

plesaonica