WILOVANJE

None

Predstavljamo vam metal večer sa spektrom metal zvuka posvećena jakim bendovima Zagreba i okolice vrijedim dolaska i čistog gušta i uživancije.

Večeras izdvajamo:

INCITER (Thrash / Metal)

Već svima jako poznati i iznimno jaki na hrvatskoj sceni,Inciter je bend koji vas neće ostaviti ravnodušnima,izvući će i najveću zvijer u vama i pokazati zašto dečki imaju i preko 50 nastupa u Hrvatskoj i
Sloveniji; zašto su im koncerti uvijek rasprodani i zašto su jedinstveni..
http://www.myspace.com/inciterband


OBLITERATOR
(Grindcore)

Bend koji uvijek izvuče iz sebe ono najbolje,najluđe i vrijedno šoka
kakvog do sad niste doživjeli na sceni sa specifičnim,brutalnim i
jedinstvenim vokalom te upravo zbog toga ne da ih je dobro samo poslušati već uživiti se i doživjeti scenski nastup karakterističan samo za njih..
http://www.myspace.com/obliteratorzg


AVICULARIA (Death Metal / Metal / Experimental)

Avicularia svira metal glazbu koju je teško ugurati u neke žanrovske kalupe. Dalo bi se okarakterizirati kao extreme metal, budući je glazba fuzija raznih žanrova metala kao i progresivnog rocka što se ponajviše osjeti u laganijim dijelovima i solažama. Ovom prigodom promovira svoj novi materijal predstojećeg albuma koji je još u izradi stoga ne propustite čuti ovaj neobičan i unikatan bend iz Velike Gorice koji zaista mnogo obećava..
http://www.myspace.com/aviculariaband


VIOLATE (Thrash / Death Metal / Metal)

Četveročlani bend iz Zagreba predstavljamo vam sa čistim užitkom nakon šta su prije par mjeseci doslovice razvalili cijeli KSET svojim
zvukom,izvrsnom postavom te jos boljom muzikom.Na koncertu će vam se predstaviti sa novim uratkom "Sick Addiction".Dečki od kojih se nije očekivalo previše, poglavice jer su "svježe meso" ,nije ostavilo ravnodušno publiku kset-a zadnji put a nadamo se da neće ni ovaj...Dođite i uvjerite se i sami!!
http://www.myspace.com/violatezg


START 20:00h

CIJENA ULAZNICE 20kn u predprodaji; 25kn na dan koncerta.

koncert