K: Demonstrator - večer varaždinskog rocka

None

KSET vam predstavlja:

VEČER VARAŽDINSKOG ROCKA

Tiha Oluja
Voodoo Lizards
The Bad Jam


Tiha oluja
myspace

Bend je osnovan 2004. godine, sa prvom postavom u kojoj sviraju basist Domagoj, gitarist Matija, pjevačica Sabina i bubnjar Rus. Nakon Matijinog odlaska, u bend dolazi Valentino, nova solo gitara, te bend nastavlja svirati i sve više se orijentira na pjesme na hrvatskom jeziku. Nakon godine i pol sviranja prva pjevačica Sabina isto napušta bend. Nakon kratke pauze i traženja vokala, u bend upada Simon na ritam gitari i pjevačica Marija, pa bend nastavlja svirati. U ovoj postavi Tiha Oluja konačno snima prvi demo album Krive Šeme.

The Bad Jam
myspace

Sastav postoji od zime 2004. osnovan je na ostacima Boomersa i Gun Seta, te je dobio ime The Master Bators (www.myspace.com/masterbators). Tada im se pridružuje glavni vokal Gale i sviraju obrade Hendrixa, Led Zeppelina, AcDca, Claptona, ZZ Topa, Deep Purplea itd. Nakon 2 godine odlučili su pisati svoju glazbu te se tako rodio The Bad Jam. U studiju s Danijelom
Ivankovicem snimili su 3 pjesme koje možete poslušati na njihovom
myspaceu.

Voodoo Lizards
myspace

Sastav koji je u zadnje dvije godine odsvirao preko 70 koncerata u Hrvatskoj i šire, te ostao zapažen kao jedan od perspektivnijih bendova sa sjeverozapada Hrvatske.
Stjecajem okolnosti raspali su se u ožujku 2008. i nanovo formirali prije dva mjeseca u novoj postavi koju čine: Zack Dust(vokal,gitara), Jura Geci(gitara),Marko Žiger(bas) i Saša Maček(bubanj)
Dečki garantiraju pravu zabavu i čisti, energični rock and roll!!!
So be there or be dead.

start: 20.00
upad: 10 HRK

koncert