K: Cherry Poppin' Daddies

None

CHERRY POPPIN DADDIES (usa)
daddies.com
majspejs

+ lokalna podrska:
TOM AND THE TWISTERS (Zagreb)
majspejs


KSET i dirty old BOOKING ponosno predstavljaju fantasticnu swing/ska/soul zabavu!!! Po prvi puta u Hrvatskoj nam dolaze CPD poznati po tome da su sa svojim dvostruko platinastim albumom ''Zoot Siut Riot'' 1997. godine swing vratili na velika vrata pred siroke mase...
CPD su se predstavili svijetu 1989. godine i vec tada su pokazali da ih nije strah mijesati vise razlicitih stilova. Uz swing tu se našlo funka, countrya, americane i jos kojekakvih ludih mixeva ne bježeći čak ni od metala... 1997. band skuplja sve zarazne stvari koje su vec bile izdane i uz 4 nove (re)izdaje ih kao ''zoot suit riot:the swingin' hits of...'' CD. Tu njihov tulum počinje da poprima globalne razmjere jer priliku da se ludo zabave na njihovim koncertima publika dobiva na mnogobrojnim koncertima što samostalno što zajedno sa LOS FABULOSOS CADILLACS, OZOMATLI ili na VANS warped touru (u sklopu kojeg su posjetili i Ljubljanu). Nakon ''Soul Caddys'' albuma iz 2000. godine band svira samo malobrojne koncerte, no 2007. godine Steve (vocal) počinje pisati nove pjesme i band posvećuje sve više vremena i truda radu na novom albumu ''Susquehanna'' koji je izasao ove godine. Sam band za album kaže da je skup različitih utjecaja poput: flamenco, ska, rock, glam, swing, greaser rock. Nastup u KSETu je dio promotivne turneje za taj album kao i povratak banda ludim koncertima na kojima imate priliku čuti neke od njihovih brojnih hitova.

Podrska su lokalni TOM and the TWISTERS koji se svojim obradama swing, rhythm & blues i jazz klasika savrseno uklapaju uz CHERRY POPPIN' DADDIES!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na ulazu će koštati 80kn.

Ulaznice su u prodaji...

last.fm

koncert