JabbaTon: Transmeet.Tv promo party ft. GHETTO

None

JabbaTon (GSI ZG): Transmeet.Tv promo party ft. GHETTO (UK)

www.myspace.com/jabbaton
www.jabba-crew.com
www.kset.org


GHETTO (UK) w. DJ Yesh (Jabba)
Venom
Rea
Nesho

VJ Khumche

Start: 22:00
Upad: 35 / 45 kn


Nakon prošlomjesečnog rođendanskog ludila i tuluma bez granica, kojim smo uz prepuni KSET proslavili svoju 4. godinu, bez previše filozofiranja ustvrđujemo: “show must go on”!

Drago nam je da možemo najaviti JabbaTon (Grime Scene Investigation - Zagreb) koji je ujedno i promo party većini već poznate Transmeet.Tv - internet televizije s prilozima i video snimkama sa koncertnih i party zbivanja u gradu Zagrebu. Budući jako cijenimo njihov rad i doprinos popularizaciji "urbane" scene grada Zagreba, unatoč relativno kratkom vremenu postojanja, odlučili smo se na suradnju u pogledu ovog promo partya.


Nakon duljeg vremena ponovno se vraćamo i grime zvuku i najavljujemo trenutno jednog od najboljih i najpopularnijih britanskih Grime i Hip hop izvođača : GHETTO !

GHETTO (UK)
www.myspace.com/ghettomc

Jedan od najtalentiranijih britanskih MC-a koji sa svoje 24 godine iza sebe ima već 3 albuma. Prvi od njih imena “2000 & Life” jedan je od najprodavanijih grime albuma u 2006. Njegov slijedeći pre album imena “Ghetto Gospel” 6 mjeseci je držao prvo mjesto na grime sceni, te bio proglašen albumom mjeseca od strane Touch i RWD magazina, a na kraju 2007. dobiva nagrade za najbolji album i najboljeg muškog izvođača prema izboru Touch magazina.
Surađivao je s većinom izvođača sa scene, od poznatijih možemo izdvojiti globalno poznatog The Streets, Kano, Asher D (ex. So Solid Crew), ali i “clashao” s najjačim imenima scene kao što su Wiley, Skepta, Flirta D, Jammer i mnogi drugi. Praktički da nema grime albuma ili mixtapea izdanog u 2008. na kojem nije sudjelovao, a i sam je izdao svoj posljednji uradak imena “Freedom of Speech”. Kao priznanje za sve, ove je godine nominiran i za američki Bet Hip Hop awards 08, u kategoriji “Best UK Act”, gdje je u iznimno jakoj konkurenciji osvojio 3. mjesto iza Chipmunka i svima poznatog Dizzee Rascala, a iza sebe ostavio veličine kao što su Wiley i naš prvi JabbaTon grime gost, Skepta.
Ovo je možda posljednji tren u kojem si možemo priuštiti dovesti ga u KSET jer sudeći prema svemu krenuo je prema visinama, tako da svakako preporučamo ne propustiti ovaj show!

plesaonica