Sonification: JULIE ROUSSE + MARTA ZAPP aka PENELOPEX

None

Sonification prectavlja JULIE ROUSSE (fr) i MARTA ZAPP aka PENELOPEX (njem)

Sonification je program za upoznavanje nekonvencionalne glazbe iz zemlje i svijeta. Udruženi Udruga Krlja ustvari i UKE kroz platformu Clubture osmislili su i definirali ovieg programa.

6.11. (20:00-00:00) predstavljamo ljepšu stranu NOISE glazbe, umjetnice iz Francuske i Njemačke: Penelopex i Julie Rousse. Ove djevojke će nam pokazati da NOISE scena, nije samo za mušku publiku i izvođače.
Također ovim putem pozivamo hrvatske izvođačice da podijele pozornicu KSETa sa Đulijom i Penelopeks te na taj način promoviraju svoju glazbu.

Nadalje POZIV : Pošaljite svoj rad u .mp3 ili .ogg formatu ili link gdje se može poslušati neki od vaših uradaka (ne šaljite više od jedne kompozicije dulje od 3 minute), do: 30.10.2008 na adresu: udrugauke (at) gmail (dot) com

Melodije Penelopex konstruira koristeći snimke koje uzima iz prirode i iz grada. Zvukove koji dolaze iz vanjskog svijeta pretvara u poetične krajolike nojza...mhmmmm!

” The borders of the acoustic and the audible can be expanded beyond the threshold of perception.”

Julie Rousse sakuplja zvukove koje nalazi na cesti, u kući, na svijetu... Te primitivne materijale i beskonačne izvore ritmova i boja oblikuje s laptopom i raznoraznim softverima i pretvara ih u vlastito spontano i kaotično platno...MHHHMMMM!

Više o PenelopeX i Julie Rousse pogledajte ovdje:
http://www.myspace.com/penelopexproject
http://www.myspace.com/julielarousse

koštat će opet 20 kn bez te 10 sa x!

koncert