K: Les Yeux de la Tete + Fall Out

None

Les Yeux de la Tete (fra)
Fall Out (hr)

Les Yeux de la Tete je francuski rock-jazz trio kojeg čine alt/bariton saksofon, elekrični bass i bubnjevi. U repertoaru im se nalaze kako autorske stvari, tako i « čudne » obrade, a njihov stil varira od Stravinskog do Hendrixa, od Led Zeppelina do Astora Piazole. Bend nam na ovoj turneji predstavlja svoj novi album « L'oeuf du Cyclone ». Oni željni zanimljive mješavine koja varira od čvrstog rock ‘n’ rolla do bolesnih free jazz dionica pronaći će dosta zanimljivosti u ovom bendu.Više o sastavu potražite na:

www.myspace.com/lesyeux2latete

Fall Out je rock jazz trio koji nam dolazi iz Čakovca. Ovaj trio već smo imali priliku čuti uživo u klubu KSET, a izvode čudnu mješavinu rocka i jazza s progresivnim ritmovima i melodijama, koja nekada naginje fusionu, a nekada pak čvrstom i žestokom rock and rollu. Bend nam u Zagreb dolazi predastaviti novi (i stari) materijal, a više o njima možete saznati na:

http://www.myspace.com/fallouttrio

Ulaz se otvara u 20h, koncert počinje u 21 :30h. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn, na ulazu će koštati 35 kn.

koncert