K: MACHINE INSUFFICIENCY + USUD + INSIDE MY CASKET + PROD + FAILED PLAN ARTEFACT

None

Ukratko: metal deračina za sve željne odlične muzike i još bolje atmosfere nakon napornih rokova i početka novog semestra.. Dodjite i uvjerite se sami!


MACHINE INSUFFICIENCY
(Metal / Hardcore / Thrash)

Čast nam je predstaviti vam po drugi put u ksetu jedan od najcjenjenijih, najenergičnijih bendova današnje metal scene..Vrijedno je spomenuti da su svirali i kao predgrupa Behemothu i Dying Fetusu. Bend koji svojim postojanjem obogaćuje hrvatski spektar žanrova, zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima pogotovo uz nove i još bolje materijale. Stoga da ne duljimo, uvjerite se sami.
http://www.myspace.com/machineinsufficiency06


USUD (Death Metal)

Metal bend iz Zagreba koji je počeo sa svojim postojanjem 1999. Od samog postojanja bend je promjenio par stilova muzike no na kraju su se ipak odlučili za death metal. Nakon šta im je demo privukao dosta pozornosti publike, izdaju prvi album 2004. s veoma dobrim kritikama. A kako sad stoje i šta imaju novo u svom repertoaru sami pogledajte na njihovoj stranici te navratite u kset na svirku.
http://www.usud.org


INSIDE MY CASKET
(Death Metal / Hardcore / Metal)

Bend je nastao krajem 2007. kao novi projekt bivših članova (deathcore) Deadweight Loss benda. Za glazbu koju sviraju može se reći da je miks između melodičnog death metala s elementima deathcorea. Upravo su završili snimanje nekoliko stvari koje ćete prije koncerta moći preslušati na bendovskom myspaceu, a konkretniji uradak očekuje se početkom sljedeće godine.
http://www.myspace.com/insidemycasket


PROD
(Experimental / Metal / Hardcore)

Prod je četveročlani bend iz Garešnice.Sviraju eksperimentalni hardcore metal. Postoje od 2006.godine. Za to vrijeme su prošli već mnogo svirki na mnogo festivala, te raznih klubova. Početkom ove godine su snimili i prvi studijski EP sa šest pjesama koji se zove 21 21. Album je svojim drugčijim pristupom glazbi odlično prihvaćen kako od strane publike tako i strane kritičara. Uz energičan i vrištavi nastup ovaj bend vas ne želi ostaviti ravnodušnima.
http://www.myspace.com/bandprod


FAILED PLAN ARTEFACT (hardcore/metal)

PeteroČlani bend iz Zagreba koji postoji od 2006. godine.
Sviraju metalcore u kombinaciji s hardcore brejkovima. U listopadu ulaze u
studio kako bi snimili svoj demo prvijenac. Do tada možete poslušati live
pilot verzija nastupa na Alternativi 3 u Novskoj na myspaceu!
http://www.myspace.com/failedplanartefact


UPAD: 20kn u pretprodaji ;25kn na dan koncerta

ULAZ: od 20h

koncert