DEMONSTRATOR #1 - Mika Male + Šta ima?

None

Nova sezona Demonstratora, KSETovog programa koji otvara vrata demo bendovima, a i onima koji baš i nisu demo, ali još lutaju po glazbenom podzemlju, svojevoljno ili ne, nebitno... donosi vam prvi u nizu svojih ovosezonskih koncerata. Još jednom vam dovodimo Mika Male koji će vas ponovo očarati svojim zvukovima i razmišljanjima, te predstavljamo Šta Ima? koji će imati isti učinak, postignut samo instrumentima.

Mika Male - MySpace
Mika Male prolaze labirintima melankolije tražeci izlaz. Ponekad ga nalaze, a cešce se gube u slijepim ulicama. Zanima ih ono što skrivaju slojevi svakodnevnih lica koje nabacujemo, poniru u dubine ljudskog i iskreno progovaraju o onome što se tamo odvija. Bez maske.
Nastali pocetkom tisucljeca, odlucili su stvarati iz potrebe da pruže
autentican glas u masi, da prikažu covjeka sa svim njegovim dilemama, strahovima, kontradikcijama, svime bitnim i kljucnim za ono što on zapravo jest. Glazbom i rijecima oslikavaju apsurd i velicanstvenost ljudskog postojanja, svu ljepotu i složenost komunikacije i kaos meduljudskih odnosa.
Iza sebe imaju album naziva Bijelo, snimljen 2006.g., a trenutno u studiju snimaju drugi, još neimenovani album.
Mika Male sviraju u valovima i zahtjevaju tišinu. Tamo se najbolje snalaze.

Ovdje mozete besplatno downloadati njihov album Bijelo.

ŠTA IMA? - Internet stranica

Etno, math, rock i metal četiri su riječi kojima je približno opisiva šarolika stilska fuzija koju ovaj instrumentalni trio stvara. Nemirna muzika puna naglih izmjena u kombinaciji sa ostalim zbivanjima koja štaimastičari upriličuju na bini, tvori performans, kojim se nudi
materijal za moždane vijuge. Šta Ima? postoje dvije ipo godine i ovo im je 30-ti koncert, na kojem ćete, kao i na svakom idućem, imati prilike besplatno ili uz dobrovoljnu donaciju dobiti njihov drugi d.i.y.-album "Rolazag Baazije".

Upad se plaća 10 kuna, a ulaz se otvara u 20.00h

koncert