bassinvaders!

None

w/ resident DJ's:
Dora // Chatko // Gekko // Juice


Početak u 22h, kraj u 03h.
Ulaz: 20 kn s X-icom do ponoći, 30 kn inače.

Pripremili ste peraje, luftiće i suncobrane, jer počelo je ljeto! Tijelom crnčite na poslu ili prikovani za knjigu pripremate ispite, ali u mislima ste već na moru, igrate picigin u plićaku ili izvaljeni u ležaljku ispijate pićence sa slamkom i šarenim suncobranom. No pričekajte! Prije nego što krenete put morskog plavetnila, pred vama je još zadnja prilika ove sezone za drum&bass partaj!

bassinvaders!-i se vraćaju na mjesto prvog zločina, mjesto gdje je sve počelo – u KSET. Pripremamo vam najbolji, najvrućiji i najznojaviji guzomrd u režiji naših resident DJ-a. Ovaj puta bez opterećenja, bombastičnih najava, fensi gostiju i velikih očekivanja, ali s puno volje za dobru zabavu, družiti ćemo se kao na jednoj velikoj kućnoj zabavi!

Na vama je samo da svojom nazočnošću uveličate ovu manifestaciju i plesom iscijedite do zadnje čestice nagomilani stres iz vaših tijela! Samo tako ćete moći potpuno mirni i opušteni krenuti na zasluženi odmor. Dođite i znojite se sa nama!

(Ne zaboravite se odjenuti prikladno za visoke ljetne temperature. U tami disko kluba zaštitni faktor nije potreban. Za eventualne kontraindikacije i nuspojave upitajte vašeg liječnika ili ljekarnika).

plesaonica