K: Port-Royal & Tupolev

None

Iznimna glazbena ostvarenja na granici elektronike, shoegazea ili pak ambijentalnih motiva, prožeta plesnim elementima u izradi grupe genijalnih dječaka dolazi i do KSET-a.
Povezuju ih s instrumentalnom, eksperimentanom glazbom, post-rockom... Port-Royal je kompleksnim strukturama stvorio nadasve ugodnu glazbu prožetu lajtmotivima vlastitog života. Kombinirajući različite glazbene element koji dopiru iz svih sfera pjesme nagnaju vas na ples.

Port-Royal dolazi iz Genove. Do sada su izdali tri albuma ("Flares", "Afraid To Dance", "Flared Up- Remixes") te nekoliko epova i kompilacija. U iščekivanju smo četvrtog album te će ovom prilikom biti predstavljeno par novih, do sada ne izvođenih radova.

http://www.port-royal.it/
http://www.myspace.com/uptheroyals

Uz Port-Royal nastupati će i Tupolev. Eksperimentalni/indie/jazz projekt koji obuhvaća grupu glazbenika iz okolice Beča. Koriste se brojnim elementima dotičući se neumorno time raznim glazbenim pravcima, izvodenjima baziranim na improvizaciji. Nedavno su izdali album pod nazivom "Memories of Björn Bolssen" što im je ujedino prvi album do sada.

http://www.tupolev.at.tt/
http://www.myspace.com/tupolev

Cijena je 30kn pretprodaji i 40kn na ulazu. Vrata se otvaraju u 20h a koncert počinje oko 21:30h.

koncert