DEMOnstrator: The Alibor + Ž Buka

None

The Emonstrator vam ponosno predstavlja...

The Alibor (Knin)
Ž Buka (Zg)

THE ALIBOR dolazi iz Knina, djeluje od 2004. godine, glazbeni stil je indie pop, a iza sebe imaju dva demo albuma s autorskim stvarima.
U izboru Vecernjeg lista i casopisa Ritam, u broju od travnja 2008. uvršteni su medu 10 najboljih demo bendova u Hrvatskoj.

Izvadak iz recenzije glazbenog kriticara Arsena Oremovica u Ritmu: ''Predstavnike pravog twee-popa za sofistiricane indie sladokusce mogli bismo dobiti iz mjesta od kojeg bismo to ponajmanje ocekivali. No, cinjenica da dolaze iz Knina samo dodaje notu intrige peteroclanom kolektivu The Alibor, koji vjerojatno u glazbi nalazi oazu sarenila u sivilu domicilnog mu grada... The Alibor se krece terenom kojeg pokrivaju St. Etienne, Belle & Sebastian ili Camera Obscura...''

MySpace The Alibor


Ž BUKA
je do sad svirala dva puta u klubu Mocvara u Zagrebu (2. rodendan Le zbora i Night of the White Angels), klub Garaža u Vrbovcu (Dan žena), klub Baraka u Kutini (Girls Are Weird) te Sax! Zagreb (Novi zvuk). Ponosni su vlasnici 18 autorskih pjesama (otprilike sat i pol repertoara).
Snimljen je demo uradak pod nazivom „Plavuša nije kul“ (u studiju Kramasonic, producirao Hrvoje Nikšic.

Ulaz se otvara u 20.00 h, a upad je 10 kn.[url">

koncert