JabbaTon ft. DJ Mutiny & Miss Trouble MC (UK)

None

[size=18">JabbaTon ft. DJ Mutiny & Miss Trouble MC (UK) [/size">

www.jabba-crew.com
www.myspace.com/jabbaton

file under: breakbeat / hip-hop / drum'n'bass / dancehall


U jeku aktualnih zbivanja i pobuna radničkih sindikata, učenika i studenata, sve je jasnije da je postalo jako potrebno glasno viknuti da bi te netko napokon čuo. Ne biti dio sistema koji dresira... Ne biti dio konformističke letargije... Reći “ne” kada ne želiš, zahtjevati kada imaš pravo na nešto... Zauzeti se za svoje “ja”... Biti osoben... Biti unikat...
JabbaTon podržava ovaj trend pozitivnih promjena, i ovo je svojevrsni hommage pobunama koje čine razliku. Mi se bunimo protiv sivila svakodnevice i zabave radi. U to ime dovodimo DJ-a čije ime u prijevodu znači “pobuna”, pojačanog vokalom šarmantne “gospođice nevolje”, što je inače i nadimak naše JabbaKije kojom ćemo tom prilikom nazdraviti sa Vama!

[size=18">DJ Mutiny[/size"> (Funkatech / Sub Frequency Funk, UK)

[size=18">Miss Trouble MC[/size"> (Funkatech / Sub Frequency Funk, UK)

Rea & Yesh back 2 back
Kodin live
Venom


VJ Somatik + Khumche

Upad: 30kn prije ponoći, 40kn iza
Start: 22:00
Free Jabbakija na ulazu..



DJ Mutiny
Kao londonski teenager bio je opsjednut hip-hopom, starim soulom i jungleom. Nakon studija, Carlos sastavlja mali kućni studio te počinje producirati drum’n bass. Prvo Mutiny-evo breakbeat izdanje bilo je 'Latin Break (Dig the Funk EP)', na Deekline-ovoj etiketi SubFunk, početkom 2001. Ubrzo za tim, Carlos se povezao sa DJ Quest-om. Radeći zajedno na Cyberfunk i Funkatech etiketama, izdali su mnoge odlične stvari kao što su Mutiny-eve ‘Soul Deception’ i ‘4-Play’, te Quest-ove ‘Electric Love’ i ‘Fuct Beat’. Mutiny danas uz Cubit-a i Incyte-a surađuje na etiketi Funkatech Recordings s kojima je pokrenuo i etiketu Sub Frequency Funk, u cilju promocije nešto laganije, “soulful” strane breaksa. Prvi dubplate-ovi “vrćeni” su od strane imena kao što su The Freestylers, Tayo, Aquasky, Skool of Thought, DJ Quest, The Breakfastaz, Ed209 i drugih. Istovremeno, Mutiny je bio zauzet produkcijom i remixiranjem na nekim drugim uglednim breaks etiketama uključujući Supercharged, Hardcore Beats, Against the Grain, Lot49, Cyberfunk... Od nedavno se intenzivnije bavi i hip hop produkcijom.
www.myspace.com/deejaymutiny


Miss Trouble MC
Karijeru je kao i većina britanskih MC-a započela repajući na piratskom radiju. MC-ingom i pjevanjem bavi već 10ak godina i djelila je stage s imenima poput DJ Fresh, Cyantific, Vicious Circle, Fierce, DJ Kane, Nookie, Elisa Do Brazil, Culprit 1, DJ Shodan, Subterra i mnogim drugima.. Osim što nastupa kao pratnja DJ-ima, dio je i breakbeat/drum'n'bass benda imena Subterfuse u kojem nastupa kao MC/vokalistica, a redovito stoji i iza produkcijskih uradaka benda. Širokih je pogleda na glazbu i odlično se snalazi u hip-hop, electro, jazz, breaks i drum'n'bass vodama. Dokaz njenoj svestranosti je i nastup s legendarnim jazz glazbenikom Erik Truffazom u Blue Note klubu u Milanu, kao rezultat odličnog nastupa uz Subterfuse na NuJazz festivalu u Montrealu rame uz rame s Herbalizerom. Residentica je Nookie-ve večeri Atmosphere te Subterrine večeri Rotation. Prisno surađuje s DJ Mutinyem na Funkatech i Sub Frequency etiketama, te sudjeluje na novom albumu Rogue Elementa.
www.myspace.com/misstroublemc
www.myspace.com/subterfuse

plesaonica