K: DEMOnstrator - Retrobunker + Stone River

None

Retrobunker (Kc)
Stone River (Vz)


KSET Vam predstavlja još jedan u nizu DEMOnstratora. Za ovaj konkretan koncert dovodimo Vam dva benda koji sviraju drukčiji rock.

Prvi je bend Retrobunker. Postoje od početka 2003. godine, ali aktivnije sviraju i vježbaju od 2005. godine. Klasična postava rock benda omogućila im je sviranje obrada, ali pošto to svakom dosadi, tako su i oni se sve više koncentrirali na autorske stvari. Sa novim valovima inspiracije, dolaze i nove pjesme, tako da sad imaju iza sebe više od desetak pjesama, koje će vam vrlo rado predstaviti na ovom koncertu.

MySpace

Stone River iz Varaždina počinje djelovati sredinom veljače 2007. Nakon nekoliko mjeseci uhodavanja, bend počinje s ozbiljnim radom te većinu ljeta provodi u podrumu svirajući i stvarajući nove pjesme, a plod svega toga je 7 autorskih pjesama. Bend iza sebe ima nekoliko koncerata u Varaždinu, te Koprivnici i Zagrebu. U muzici koju bend stvara najviše se osjeti utjecaj hard rocka, grungea i metala. Trenutno smo u procesu snimanja prvog promo
albuma, te uz to nastojimo odraditi čim više koncerata kako bi se što bolje predstavili javnosti, a KSET vidimo kao idealnu priliku za to.

MySpace

koncert