Rave /w Ceephax Acid Crew

None

'RAVIAD' Tour – The Pan European Rave Odyssey

UZIVO!
Ceephax /Rephlex, Breakin', Planet Mu, /UK
X&Trick /Bugklinik /Belgium

Plus RAVE DJ-i:
Funk Guru /confusion
Itch /Groodanje
Qwerty /Prikljucak

Video raver:
.exe

Čim smo dobili email sa subject-om 'RAVIAD' – The Pan European Rave Odyssey i pritom saznali da ovakva dva rave ratnika kreću na Euro-turneju, rekli smo 'želim'! O da, ovaj ce RAVE biti pravi bombon za sve acid sladokusce – jer u grad dovodimo ultimativnog 303 virtuozu Andya 'Ceephax' Jenkinsona! Po prvi puta u Zagrebu da cete moći u akciji vidjeti sve te magične Roland masine na kojima se izgradio techno i house zvuk u 80ima: redom TB-303, TR-909, TR-707, TR-606, SH-101. Nastupajući s takvim setup-om, Ceephax je jedno od vodečih imena acieeed rejvolucije koja ljulja klubsku dance scenu posljednjih godina.

Izdaje na labelovima poput Mu-Ziqovog Planet Mu i EDMXovog Breakin' Records. A osim svog prepoznatljivog acid stila Ceephax je, po uzoru na svog brata Toma poznatijeg kao Squarepusher, zaplivao i u drum'n'bass vode, koristeci pritom 'igračke' poput AKAI semplera i Commodore Amige, što možemo cuti na Andyevom novom duplom albumu za Aphex Twinovu etiketu Rephlex. Uz sve to u njegovim nastupima može se čuti i pokoja solaža na usnoj harmonici te popratno nonšalantno MC-anje.

Uz klasičnu RAVE postavu, podrška Ceephaxu biti će i X&Trick, vlasnik belgijskog labela Bugklinik, sa svojim soničnim koktelom junglea, drum'n'bassa i hardcore gabba techna. Huzzah! Stoga, navucite uniforme, ponesite igračke i zatripajte s nama na ACIEEED! :-)

Dress code: rejverski - stare polyester trenirke, radni kombinezoni, žute kabanice, doktorske kute, zaštitne maske, fluorescentni prsluci, bijele rukavice, lude naočale, platform šuze, ruksaci...sigurno se nešto šareno, umjetno, plastično krije i na dnu vaših ormara. No, ako niste dovoljno opremljeni, pobrinut ćemo se da svaki raver na ulazu dobije i prigodni accessorie: fućkalicu, dudu, glow stick, 'bombon', lizalicu i sl.

Početak u 21h, kraj u 03h.

Ulaz: 30kn u pretprodaji (KSET, Unska 2 i Kingston, Radićeva 3), 45kn na ulazu.

www.ceephax.co.uk
www.bugklinik.com
prikljucak.mi2.hr

plesaonica