METAL NIGHT: INCITER + OBLITERATOR + EXCUSE FOR PAIN

None

INCITER
Čast nam je predstaviti vam jedan od najjačijih thrash metal bendova u Hrvatskoj. Bend je osnovan 2000.godine, a do sad su izdali demo uradke "Inciter" (2002) i "Addicted" (2004). Uz daljnji razvitak i poboljšanja izdali su i prvi album "Burned Out Cells". Pri kraju je njihov promo materjal sa 4 pjesme, pod nazivom "The Blackest Day". No to nije sve! Po prvi put predstavljamo vam u ksetu i njihovog novog člana benda: Alena Frljaka, kao novopečenog bubnjara. Alen je član Incitera od travnja 2008. godine stoga dodjite i upotpunite doživljaj koji će vam pokazati kako INCITER jos uvijek rastura prikupljajući svakim koncertom još veći broj obožavatelja!
http://www.myspace.com/inciterband


OBLITERATOR
Ovim putem predstavljamo vam zagrebački grindcore bend Obliterator.
Dečki su počeli svirati (ne)davne 2004. godine. Dvojac koji je okupio današnji Obliterator su O.G.Chef & Doctor. U bendu je bilo mnogo promjena sve do 2006. godine kad se napokon sve posložilo kako bi trebalo. O.G.Chef kao gitarista, Doctor za bubnjevima, Aner kao njihova pevaljka te Cefheta kao back vokal. Kako "dječaci" kažu: "Naš stil je čisti, jebeni grindcore i to se neće nikada promijeniti!"
Imali su par nastupa u Zagrebu: Kset, Time, Močvara, ALU... te također su nastupili u live showu "Sex Akademija".
Trenutno rade na svom prvom albumu. Iz ranijih dana imaju par demo uradaka. Izašao je i promo uradak pod nazivom "Spitfire sodomy" koji sadrži 4 kratke pjesmice vrijedne za poslušati.
http://www.myspace.com/obliteratorzg


EXCUSE FOR PAIN
Old school death metal četvorka iz Zagreba, koja pomno gaji ovaj stil metala, djeluje već dvije godine i iza sebe ima jedan demo uradak. "Designed for Grinding" snimljen je prošle godine u vlastitim prostorijama, te mixan i produciran od strane samog benda. Ta ista paklena ekipa i trenutno se nalazi u procesu snimanja demo uratka, ali ovaj put u pravom, velikom i lijepom studiju. Iako dečki nisu otkrili ništa novo u metalnoj glazbi, štovatelji stare škole death metala će zasigurno uživati u energetsko nabijenoj live svirci ovih momaka.
http://www.myspace.com/excuseforpain

Ulaz od 20:00h, cijena ulaznice 20kn.

koncert