RAVE w/ Luke Vibert

None

Rave-jockeys:
LUKE VIBERT /Warp, Rephlex, Ninja Tune, Planet Mu /UK

ITCH /Groodanje
FUNK GURU /confusion
QWERTY /Breakalicious

Video raveri:
VJ NOT
POLYGON

Nastavljamo s misijom da spasimo Zagreb od dosade i ozbiljnosti koja je zatupila grad, te ovaj put napadamo punom snagom s šarenim, kiselim preljevom original-old-skool-rejvanja i novog vala hardcore-euro-dancea, a na ples dovodimo jednog od najproduktivnijih i najsvestranijih producenata današnjice – Luke Viberta.

Luke započinje svoju karijeru na Aphex Twinovoj 'kući' Rephlex 1993.god., gdje i danas izdaje pod nekoliko pseudonima: Amen Andrews inspiriran old skool jungleom, Kerrier District istrazuje disco zvukove 70ih, dok se Spac Hand Luke savršeno uklopio u novi zvuk Londonskih ulica – grime i dubstep. Mozda i najzasluzniji za 303 preporod u elektronici, izdaje brdo acid stvari na Mu Ziqovom Planet Mu labelu, na kultnom Warp Records, i kao Ace Of Clubs na manje poznatim etiketama. Nesmijemo izostaviti kolaboraciju sa space-age-pop legendom Jean Jacques Perreyem, gdje duo eksperimentira s Moog soundom, ali ni ranije kombinacije sa steel-gitaristom BJ Coleom i basistom/producentom Squarepusherom. Za kraj, Vibert ipak najbolje pliva u hip hop vodama u što se mozemo uvijeriti na njegovim brojnim Wagon Christ izdanjima, za Ninja Tune i Mo Wax.

No, dosta pametovanja: navucite uniforme, ponesite igračke i RAVE ON!

Dress code: rejverski. Ulaz: 50kn u pretprodaji (KSET, Unska 2 i Kingston, Radićeva 3), 60kn na ulazu. Na ulazu dobijete i progodni rave-accessory. Početak u 22h.

plesaonica