P: JabbaTon ft. DJ Borka (Code.EP / SLO) @ KSET

None

JABBATON
FT. DJ BORKA

(Code.EP / SLO)

http://www.myspace.com/jabbaton
http://www.jabba-crew.com

DJ Borka (Code.EP / SLO)
Yesh & Venom
Koknee
PJ Gaga live
VJ Somatik & Khumche


Start: 22:00
Ulaz: 20 kn prije ponoći, 30 kn iza
+ Na ulazu Vas kao i inače čeka JabbaKija!
+ Besplatne Jabba Palačinke na stageu!


Što se tiče proteklog mjeseca ožujka, slobodno možemo reći da je bio „najJabbanskiji“ mjesec unazad dugo dugo. Od uvodnog stavka; slavlja 20og JabbaTona, do Brucošijade FER-a 2007/08, pa sve do zadnjeg stavka od milja nazvane „Jabba rapsodije u 3 stavka“. Taj svojevrsni "hat-trick" završit ćemo u standardnom Jabbanskom ritmu na koji ste navikli. Naime u goste nam dolazi odlični slovenski DJ Borka (Code.EP / SLO), za kojeg slobodno možemo reći da je jedan od najboljih turntablista i breakbeat/drum'n'bass DJ-a sa ovih prostora. Svaki put je rado viđen u Zagrebu te nikoga na danceflooru ne poštedi plesom izgubljenih kalorija. Stilski bi ga možda mogli usporediti s DJ Ahmaadom ili DJ Splinterom kojeg smo ugostili prije koji mjesec.


DJ Borka (Code.EP / SLO)

Borka je 26-ogodišnji DJ/producent/promoter iz Ljubljane, kojem su gramofoni glavna zanimacija od 1999. Član je kolektiva imena Code.EP. Stil mu je poprilično eklektičan pa u njegovom setu možete čuti breakbeat, drum'n'bass (od deep i dubby do liquid funka…), hiphop (uglavnom abstract, instrumental i leftfield beats), uz pokoju scratch rutinu tokom seta. Nastupao je uz razne strane izvođače širom Slovenije ali i u inozemstvu: Hrvatska, Mađarska, Njemačka, Austria, Francuska, Velika Britanija, Norveška, Srbija, Bosna… Njegov set je puštan i na poznatoj londonskoj radio postaji Kiss FM. Osim DJ-anja, bavi se i produkcijom , pa je tako sakupio nekoliko izdanja a također producira i za projekt imena Ironic Tronic te još neke hiphop izvođače. Inače Borka se bavi i promocijom za ljubljanski klub K4 (uglavnom drum'n'bass, freestyle & hiphopish večeri), a do sada je organizirao večeri te djelio pozornicu s umjetnicima kao što su Krush, Bonobo, Zinc, Big Bud, DJ Format, Danny Breaks, DJ Yoda, Quantic… Osim svega nabrojanog, Borka također ima i radijsku emisiju imena BreakWave na Radio Studentu, te piše glazbene review-e za neke glazbene magazine (Mladina, Muska)…
http://www.myspace.com/djborka
http://www.codeep.org

Da bi cijela večer bila još slađa na ulazu Vas čeka JabbaKija a na stageu famozne Jabba palačinke "JabbaČinke" , live by PJ Gaga!


Slijedeći JabbaToni:

05.04. JabbaTon floor @ Illectric Funk, 6. godišnjica part 2 ft. CALYX - Aquarius
26.04. JabbaTon ft. Dženeration 81' (live drum'n'bass band) @ KSET
24.05. JabbaTon @ KSET


DJ Borka - MIXEVI ZA DOWNLOAD:

Borka - Freestyle Puzzle (hiphop / funky breaks / d'n'b mix)
Borka - Roll One For Later (Ol' School hiphop flavoured mix)
Borka, Bakto & WooD - Tetkine Radosti (većinom 70's ex Yu. pop/rock/funk "sample collage" mix)


DJ Borka – VIDEO:

DJ Borka @ Klub K4 - 08.12.2006.

plesaonica