K: STAMPEDO - Promocija novog albuma

None

Stampedo, promocija novog albuma "Možda stvarno"

Jedan od najveselijih domaćih bandova, miljenika zagrebačke publike, i ove će vas godine razveseliti svojim koncertom u KSET-u, no ovaj put će standardno odličnu svirku i zabavu upotpuniti i izlazak novog studijskog albuma.

''Možda stvarno'' naziv je novog albuma grupe Stampedo koji će se, u izdanju Aquarius Recordsa, u prodaji pojaviti upravo na dan koncerta, u utorak 04. ožujka u KSET-u s početkom u 21 sat.

Stampedo, predvođen svestranom i uvijek odlično raspoloženom Ivankom Mazurkijević, prisutan je na domaćoj glazbenoj sceni već skoro 10 godina. Kroz taj period, zaslužili su atribut jednog od najveselijih i najplesnijih bendova ovih prostora! Od početka diskografske karijere, Stampedo bilježi niz velikih hitova kao npr. Fatamorgana, Samo zvijezde, Jadranska sol, Plaža snova, Disco tropicano itd.

Ulaz na promociju možete ostvariti jedino uz pozivnicu koja vrijedi za jednu osobu. Pozivnica je besplatna ali im je broj strogo ograničen i moći će se preuzeti na blagajni KSET-a na dan koncerta u 20 sati. Jedna osoba moći će preuzeti maksimalno 2 pozivnice.

Ulaz od 21:00

koncert