Gego&Picigin Band

None

GEGO & PICIGIN BAND
u KSET-u na Dan zaljubljenih !!!


Valentinovo u KSET-u godinama su nosile svirke legendarnih Šo!Mazgoona, a ovom prilikom možemo slobodno izjaviti kako KSET nastavlja s tradiciju u istom tonu. Naime, u četvrtak, 14.02.2008., od 21 sat, u KSET-u će nastupiti jednako legendarni pripadnici otočkog vala - GEGO & PICIGIN BAND. Neminovno odličan provod očekuje zagrebačku publiku, između ostalog i jer Gego već neko vrijeme nije pohodio zagrebačke pozornice kao i zbog novih pjesama s nadolazećeg albuma "KUP! PRODOJ!" koje će odsvirati s Piciginima.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 35kn, a možete ih nabaviti u Dancing Bearu (Gundulićeva), KSET-u, KSFF-u (Filozofski fakultet) i svim prodajnim mjestima Eventima. Na dan koncerta, na blagajni KSET-a, ulaznice će se prodavati po cijeni od 45kn (naravno ako ih preostane!).

Prvi izlazak pred javnost Gego i Picigin Band su imali upravo u KSET-u, u proljeće 2005. Već u ljeto iste godine usljedio je izlazak debitantskog albuma "Gego & Picigin Band“ i započeo tempo nastupa nedostižan većini hrvatske estrade. "Forski škoji", album objavljen krajem 2006., donio je tri do tad neobjavljene pjesme, devet koncertnih snimaka i dva video spota, za "Jamajku" i "Dobar don". Nakon naredene koncertne sezone, sazrio je i materijal za novi studijski album snimanje kojeg se odvijalo ove zime u hvarskom i zagrebačkom studiju. Pjesme s novog albuma „KUP! PRODOJ!“, čiji izlazak ponosno najavljujemo za proljeće 2008., Gego i Picigin Band će zagrebačkoj publici premijerno izvesti u KSET-u, u četvrtak 14.02. od 21sat.

gego.hr

koncert