SEPTICA + CHERKEZI UNITED

None

SEPTICA (Vinkovci)
CHERKEZI UNITED (Zagreb)

Bend legendarnog Dubravka Matakovića više nije potrebno dodatno predstavljati. Zahvaljujući ludo zabavnom crossoveru hip-hopa i hc-metala, Septica je vrlo brzo dobila status kultnog benda širom cijele Hrvatske i vrlo nam je drago da se vračaju u KSET nakon skoro dvije godine. Cherkezi United slovi kao jedan od najzanimljivijih neotkrivenih bendova u Hrvatskoj čiji će zvuk zasigurno uliti tračak pozitive u bolne uši željne brzog, veselog i melodičnog ska-punka. Bend je nastao kao plod muka trojice zaljubljenika u brzu i glasnu muziku koji su svoje fiksacije brzim zvukovima kombinirali s pamtljivim i zaraznim melodijama iz ruskih crtića, napisanima od strane najvećih kompozitorskih umova Rusije. Konačni rezultat je nešto što se može opisati kao zbor prkosnih ruskih školaraca koji su se naslušali Mano Negre, Ramonesa, Gogol Bordella i Dropkick Murphysa, te odlučili opljačkati prodavaonicu muzičkih instrumenata i onda pjevati otkačene pjesme o vranama, konjima,skakavcima i izgubljenim otocima. Za sve ljude željne piva, veselja i zabave na hrvatsko-ukrajinsko-čerkeski način, ovo je prilika koju ne smiju propustiti.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u, Dancing Bear-u i KSET-u. Na ulatu će koštati 35kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

P.S. Oni koji su kupili karte za koncert koji se trebao održati 17.01. sa istim kartama mogu ući na ovaj koncert. Ukoliko niste u mogučnosti doći na koncert u ovom terminu povrat novca možete dobiti u KSET-u.

koncert