DEMOnstrator - ni manje ni više nego sedmi

None

Bjuz
Undo


Bend Bjuz nastao je početkom 2007. godine, kombinacijom talenata dvojice gitarista. Nastali materijal odlučili su upotpuniti i drugim instrumentima, pa su u pomoć uskočili i bubnjar i basist. S obzirom da je svaki od članova benda iz drugog kraja države, a našli su se u Zagrebu, smislili su ime Bilo Jednom u Zagrebu. Rezultat petomjesečnog rada bilo je pola sata instrumentalne glazbe spojene u modernu Suitu koja je prvi puta izvedena u Purgeraju.
Samu glazbu najbolje se može opisati kao Fusion pošto se ovaj bend ne drži isključivo jednog stilskog pravca nego spajaju utjecaje svih članova u što ulaze stilovi poput Funka, Prog Rocka, Jazza, ali i Etno i Pop glazbe. Osnovna misao benda je odsvirati nešto zanimljivo, originalno, upotrijebiti instrumente na različite načine i stvarati lijepu glazbu.

Undo je počeo kao duo eksperimentirajući sa obradama, da bi se ubrzo pjevačica/gitaristica i bubnjar odlučili za pisanje i izvođenje vlastitih stvari, a to se pokazalo daleko bolje i zanimljivije. Od početka 2006. nastupaju kao kvartet po Hrvatskoj i neočekivano sviraju na Exitu 06. u Novom Sadu. Svoju muziku rade slušajući Iron&Wine, Calexico, Damien Ricea, Suzanne Vegu, Ninu Simone, Joni Mitchel, Bob Dylana, i Nick Cavea.
Optrilike kantautorski indie folk rock i malo popa, zapravo poslušajte...


UNDO myspace
BJUZ myspace

Cijena karte 10 kuna, ulaz se otvara u 20:00h.

koncert