P: JABBATON ft. DEFUSION

None

JabbaTon ft. DEFUSION (AUT)
@ KSET – subota, 26.01.2007.
www.jabba-crew.com
www.myspace.com/jabbaton


DEFUSION ( Karl Moestl + MC Coppa / deFusion Rec. / AUT-UK )
Yesh & Venom
Nesho


VJ Somatik + Khumche

Start: 22:00
Upad: 30kn prije ponoći, 40kn iza


DEFUSION (deFusion Rec. / AUT)
Dirty Electric FUSION projekt je poznatog austrijskog producenta Karl Moestl-a kojem vokalnu podršku pruža britanski MC Coppa. Odlični tandem sa svjetski poznate etikete G-Stone još poznatijih Kruder & Dorfmeister, provest će nas u svom setu kroz razne klupske žanrove. Austrijski produkcijski perfekcionizam u kombinaciji s britanskim undergroundom garantira prvoklasni audio doživljaj. Defusion je samo jedan od Moestl-ovih projekata, a drago nam je da će upravo na JabbaTonu promovirati svoj novi album naziva Defusion: Bassdrumrocker Edition, koji izlazi samo 3 tjedna nakon gostovanja u Zagrebu, kojim će praktički i započeti svoju promotivnu turneju.

Dirty Electric Fusion which explodes just right on your dancefloor, is Karl Moestls live DJ set with electronic tools, realtime jamming processes and the man on the magic mic, the genius and bouncing master of ceremony - MC Coppa
www.defusionrecords.com


Karl Moestl (G-Stone / deFusion Rec. / AUT)

Dobro poznat producent uspješnog elektronskog dua Walkner-Moestl, te jedan od uglednika sa G-Stone etikete, počeo je kročiti vlastiti put u svijetu glazbe nekim od iznimnih produkcijskih uradaka i remixeva za imena poput: Tosca, Carl Douglas, Dobblhoff&Staufer, Deepdive Corporation, Wolfgang Muthspiel, Trio Electrico, Vienna Scientists, Eric Fisher and Cafe Drechsler...

Njegov stil nije lako opisati. Osvježavajuć je i fascinantan upravo zato što ga je teško ili nemoguće klasificirati. Glazbeno lebdi između slow motion Funka, Hip-Hopa, Dub elektronike, preko Nu Jazz ritmova i Breakbeata sve do House i Tech elemenata. Sve je moguće i sve čini s namjerom.

Najveći uspjesi su mu izdanja na etiketama poput Sabotage i G-Stone. Solo album Touching This iz 2003. puštan je u eter na svim stranama svijeta. Trenutno radi na dva nova projekta, Defusion te odličnoj grupi Soul Chemistry.
www.myspace.com/karlmoestlmusic
www.karlmoestl.com


MC Coppa (MC / Vocalist - UK)
Britanac jamajkanskih korijena, s prebivalištem u Beču, jedan je od najsvestranijih MC-a/vokalista danas, koji se okušao u širokom spektru glazbenih stilova u 7 godina nastupanja. Etabliravši se na internacionalnoj Drum’n’Bass sceni, nastupajući uz imena poput Roni Size & Dynamite, Adam F, Marcus Intalex, Aphrodite, Concord Dawn, Micky Finn, DJ Physics te mnogim drugima, ubrzo postaje vrlo tražen od strane producenata i DJ-a iz drugih glazbenih žanrova (Richard Dorfmiester & Peter Kruder, Tom Wieland (Compost Rec.), Stereotyp, Karl Moestl, J Da Flex (BBC 1Xtra), Kitachi, Paul B, pa i onih preko Atlantika kao npr. Beat Pharmacy, Process Rebel i Sub Swara). Mainstream uspjeh postigao je suradnjom sa indijskom pjevačkom zvijezdom Gubi Sandhu, s kojim je 2002. snimio stvar imena Nakhra, koja se redovito “vrtila” u radijskoj emisiji Bobby Frictiona i Nihala na BBC1, te se našla na kompilacijama Urban Explosion za etiketu Warner Dance & Sony Music te Urban Fusion za Universal Music. Na istima su se našle i pjesme izvođača poput Bounty Killa, Sean Paul, Missy Elliot, Elephant Man, LL Cool J i dr. Trenutno osim što sve više sam nastupa širom svijeta, surađuje s Karl Moestlom na dva njegova projekta, Defusion te Soul Chemistry.
www.mccoppa.co.uk
www.myspace.com/coppakid

plesaonica